Yarın Nisa büyü yapıyor 😱İzlemedim ne oldu ki
Yarın Nisa büyü yapıyor 😱İzlemedim ne oldu ki
Ay neyse bu 3ü yazılmadan finale gider umarımGördüm fragmanı Yılanla konuşuyordu emre
Teyzoş sude 5.liğe yükseldiOgeday potayamı girdi aaa
Oo Sudeye bak sen
Aynen madem all star en iyisi kim herkes herkese karşı yarışarak öğrenebiliriz sürekli aynı eşleşmeleri izlemekten sıkıldımAçıkçası biran önce bireysele dönmesi lazım yarışmanın böylece başkalarının arkasına sığınarak aylarca ilerleyenlerin elekten geçirilmesi lazım.
Her koyun kendi bacağından asılarak artık son 4 belli olmalı.
Açıkçası biran önce bireysele dönmesi lazım yarışmanın böylece başkalarının arkasına sığınarak aylarca ilerleyenlerin elekten geçirilmesi lazım.
Her koyun kendi bacağından asılarak artık son 4 belli olmalı.
Son 4 belli zatenAynen madem all star en iyisi kim herkes herkese karşı yarışarak öğrenebiliriz sürekli aynı eşleşmeleri izlemekten sıkıldım
Anıl sinirlerine hakim olamazsa... Füzeyle birlikte İstanbul'a dönecek..Son 4 belli zaten
Nagi Queen 💪💪
Batuş 💯
Güdümlü füze Anıl
Kaslı Sema ablam (badem veya ogesu kalabilir Sema yerine sms le ama hakeden 4lü bunlar)
Evrim 12 barış 10 pota Nisa & mert 7-8 potadan çıktıysa bunlar da çıkabilir bence direkt performans olarak bakmayalımAnıl sinirlerine hakim olamazsa... Füzeyle birlikte İstanbul'a dönecek..
Batuhan şuan adanın istatistik olarak en başarısız yarışması, birebirlerde şans vermiyorum.
Yazdığın isimlerde birtek Nagihan şuan açık ara son 4 ü hak ediyor. 🥳🥳
Pota olarak birşey diyemiyorum, batuhan geçen sene ayşeye elendi... Bu sene sms nasıl göreceğiz..Evrim 12 barış 10 pota Nisa & mert 7-8 potadan çıktıysa bunlar da çıkabilir bence direkt performans olarak bakmayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?