Damien Duff
Süper Favori Üye
seni avakado perisinin kardeşi yaptım dizimde @Emre OzansoyŞu bacaksıza da sayı verme Allah aşkına Sema.
seni avakado perisinin kardeşi yaptım dizimde @Emre OzansoyŞu bacaksıza da sayı verme Allah aşkına Sema.
Belki mert biraz para basar sms eBu efsane aşkın daha fazla ayrı kalmasına izin veremezdik
Bence Mert Sude'ye kavuşmak için Ayşe'ye basar paralarıBelki mert biraz para basar sms e
Evet ama sıkıcı oluyor. Sevmiyorum ben..
Acun saçma sapan engeller koymasa rahat alır oyunları.Senin o şampiyon dediğin loser birkaç sayı alsa ünlüler de oyun kazanabilir
cuma gününe hazırlanınBence Mert Sude'ye kavuşmak için Ayşe'ye basar paraları
Makbule bee tr de onunla idare eder bir süre :GBence Mert Sude'ye kavuşmak için Ayşe'ye basar paraları
Yokluk adasının olmayışı bizim işimize gelir, performansının iyi olduğu gün gidiyordu yokluğa.Kaplumbağanın yokluğa gittiği gün sıkıntı yaşıyorduk, o yüzden iyi oldu kalkması@xemrexxx
Bence Mert Sude'ye kavuşmak için Ayşe'ye basar paraları
Dediklerinden hiç bir şey anlamıyorum, alt yazı da sevmiyorum. Neyse, izlememek için güzel bir sebep oldu.Hadi ya
Dediklerinden hiç bir şey anlamıyorum, alt yazı da sevmiyorum. Neyse, izlememek için güzel bir sebep oldu.
Bence sadece durdukları yerde basket atışı yaptırmalı Acun yarışmacılara. Başka bir şeye gerek yokAcun saçma sapan engeller koymasa rahat alır oyunları.
exxendeki diziyi ucu açık bitirttiğiniz için çocYokluk adasının olmayışı bizim işimize gelir, performansının iyi olduğu gün gidiyordu yokluğa.
exxendeki Sihirli annem diziyi ucu açık bitirdiniz diye eleştirilerinizden kasize ve o yeni nesil çocuklara kötülük yaptınız diye cuma günü mesajlar bekliyorDediklerinden hiç bir şey anlamıyorum, alt yazı da sevmiyorum. Neyse, izlememek için güzel bir sebep oldu.
Makbule sildi Mert'i. Nisa reisimin arkadaşı Sude gibi midesiz değilMakbule bee tr de onunla idare eder bir süre :G
Barış'ın olmadığı oyunlara koyar onu Acun. Barış'ın olduğu oyunlara tünel koyar, boyundan dolayı geçemeyeceği engeller koyar...Bence sadece durdukları yerde basket atışı yaptırmalı Acun yarışmacılara. Başka bir şeye gerek yok
Nisayı beğenmedikleri için diziyi hiç izlemediler exxendeki sihirli annemi birde kadroyu eleştirdiler yeni kadro diye acunun kızına küfürlü parodi yapıldı @MasacRE @Emre Ozansoy @AngelicaBence sadece durdukları yerde basket atışı yaptırmalı Acun yarışmacılara. Başka bir şeye gerek yok
Yağmur yazıp 1890'a gönderdiğiniz gibi mi göndereceksiniz sms'leri
Yağmur bir işe yaramadı ama bu yarar ve Evrim gider belki.Yağmur yazıp 1890'a gönderdiğiniz gibi mi göndereceksiniz sms'leri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?