Bende senden bıktım.
Nisa yı örnek al azıcık Ogedayı atakanla paylaşırken ne kadar mutlu sen @Forumdash ın paralar gidecek diye dişi hizmetçileri bile kovmuştınBende senden bıktım.
Para için değil, ben bu ecünnü kadar midesiz ve geniş mezhep olmadığımdan.Nisa yı örnek al azıcık Ogedayı atakanla paylaşırken ne kadar mutlu sen @Forumdash ın paralar gidecek diye dişi hizmetçileri bile kovmuştın
https://twitter.com/x/status/1520096380370497536
Ayol senşn 8 tane kocan var bu durumda @Forumdash ne 😱Para için değil, ben bu ecünnü kadar midesiz ve geniş mezhep olmadığımdan.
Hmmm aynen ok. .AAyol senşn 8 tane kocan var bu durumda @Forumdash ne 😱
Ay eşek derisi mi var senin yüzünde?
Gidişin olsun da dönüşün olmasın be, iftardan sonra da etiket falan yapma senin saçmalıklarınla uğraşamam.Ağlayabilirsin marış gibiay neyse çüzxzz iftara kadar enerjimi saving moduna alıyorumsen de totonla düşünmeEkli dosyayı görüntüle 117118
Banane ya öf.
Teyzeye dil altı verin@Angelica
Ayol ne var bunda kurallar dahilinde her şer olabilir dedi Atakan yani olabilir deseninki de abarttı 1.5 ay yatarak
Nagi Queen hep haklıdır sorgulamak sana düşmez
Kendi ekranımdan attım görüntüyü, nasıl yok öyle bir tagÖyle bir tagda ortada yok ama neyse
------
Ne mi var ay emre tmm
Senin ilgini çekmemesi normal
Öyle bir tagda ortada yok ama neyse
------
Ne mi var ay emre tmm
Ablam da haklı be marış Nisa merve badem vb. O kadar itici ki Seda ve Hikmet unutuldu aradaKendi ekranımdan attım görüntüyü, nasıl yok öyle bir tag
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?