En gereksiz barış ve gökhanGereksizler gidince ileride arkadaş olurlar.
------
Gökhan... Ne diyeyim bilmiyorum ki... Sen gel o kadar farkı kapat ama bir tane halkayı atama.
En gereksiz barış ve gökhanGereksizler gidince ileride arkadaş olurlar.
------
Gökhan... Ne diyeyim bilmiyorum ki... Sen gel o kadar farkı kapat ama bir tane halkayı atama.
Yüklü miktarda zeytin istemiş odaya sayın Gs'li dostum, böyle bir duyum aldım... @MasacREBir otel odasında görülmüş sayın Gs'li dostum.. @MasacRE
@dosimosi bizden yana seni yönetim odasına kilitler o da
İki dakikada birbirlerine düştüler sayın Gs'li dostum, skandal... @Maskeli Fedai@xemrexxx'i engelleyebilirsin konuya giremesin o.
Gökhan'ım ve şampiyonum dışında herkes gereksiz, azıcık objektif ol.En gereksiz barış ve gökhan
İki dakikada birbirlerine düştüler sayın Gs'li dostum, skandal... @Maskeli Fedai
@serhatt senden daha mantıklı bakıyor olaya be 😱Gökhan'ım ve şampiyonum dışında herkes gereksiz, azıcık objektif ol.
Medet umduğun kişi Hainli Fedai beYüklü miktarda zeytin istemiş odaya sayın Gs'li dostum, böyle bir duyum aldım... @MasacRE
İki dakikada birbirlerine düştüler sayın Gs'li dostum, skandal... @Maskeli Fedai
Birazdan Nagi gömecek onuŞampiyonum'a bak, boş Parviz'i gömdü.Kudur @xemrexxx
Ne yapacakmış zeytinlerle sayın Gs'li dostum.. @MasacREYüklü miktarda zeytin istemiş odaya sayın Gs'li dostum, böyle bir duyum aldım... @MasacRE
Ne mana koloni seninkinin ekibi adem ve merve barış ve gökhan ı koruyorŞampiyonum bugün koloniyi iyi patlattı.Kudurmaya devam edebilir, ağlayarak günlüğüne yazabilirsin @xemrexxx
Ne yapacakmış zeytinlerle sayın Gs'li dostum.. @MasacRE
İki loseri de dağıttık.. @xemrexxx @Emre Ozansoy
Barışı zortlayacaklarDağ ay/sı ve çirkef bacaksıza bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?