Siz de Ezgi'yi Berna'yı Ardahan'ı Yasin'i pert etseydiniz o zamanMert - sercan - aşkım - Bora yı herkes pert ederdi
------
https://twitter.com/x/status/1515795997154287626
Hepsi birden elenir inş.Mert - sercan - aşkım - Bora yı herkes pert ederdi
------
https://twitter.com/x/status/1515795997154287626
Tam sana yakışan bir avatar Hainli Fedai
Yine kan dondurucu modunu açmışsın Hainli Fedai, zaten reisimi destekler gibi yapmaya başladığından beri düşüşteyiz. Senin ben... @MasacRE
Ben gitmem onu yanıma aldıracağım.
Tam sana yakışan bir avatar Hainli Fedai
Seda sultanım gibi bir destekçim olsun hayatta winner olurum be.. 😳😳Yine kan dondurucu modunu açmışsın Hainli Fedai, zaten reisimi destekler gibi yapmaya başladığından beri düşüşteyiz. Senin ben... @MasacRE
Ettik zaten kadınlarda durum 42-25 ezici üstünüz, erkeklerde 34-33 fark yok bayrakta kaybettik bir de karşı tarafın Evrim - gökhan - Yasin inadındanSiz de Ezgi'yi Berna'yı Ardahan'ı Yasin'i pert etseydiniz o zaman
Hay senin sultanına...Seda sultanım gibi bir destekçim olsun hayatta winner olurum be.. 😳😳
Çok beklersin onun kocası var artıkBen gitmem onu yanıma aldıracağım.Ve birlikte seni yok edeceğiz.
Hay ben böyle aileye...
Ayırırım o da mı dert.
Olsun sonuçlarda best of'larda kazanan biz olduk çoğunluklaEttik zaten kadınlarda durum 42-25 ezici üstünüz, erkeklerde 34-33 fark yok bayrakta kaybettik bir de karşı tarafın Evrim - gökhan - Yasin inadından
Neyse artık sistem kilitlendi yarın gökhan aday olursa haftaya yazılacak 4 aday yok koloni içinhaftaya koloninin kıyamet günü
Meslek sırrı.Mert batuşa aleyna üzerinden laf atmıştı, Nisa-barış olayı patlayınca rotayı oraya kırdı adam tweeti sildi , tam dedikoducu kaosçu yaşlı grubuEkli dosyayı görüntüle 116779
------
Nasıl
Seda finalistti kendi sezonunda şimdi ilk 10 da yokOlsun sonuçlarda best of'larda kazanan biz olduk çoğunluklaAyrıca kadınlarda ünlülerin güçlü olacağı en başından belliydi. Bütün yamyamları ünlülere toplamış Acun efendi, garibim gönüllü kızları ne yapsın o yamyamlar karşısında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?