Bu üçlü çok güçlü olunca Nisa reisim de yok edici modunu açtı... @Maskeli Fedai
Bu üçlü çok güçlü olunca Nisa reisim de yok edici modunu açtı... @Maskeli Fedai
Çirkef bacaksızı Acun değil, ilk çıktığı potada halk eleyecek.Macuna da posta koyduk arada o olmadı işte umarım Yasin gibi ekemez Nagi yi de
https://twitter.com/x/status/1511093452355821583
Ne içtinÇirkef bacaksızı Acun değil, ilk çıktığı potada halk eleyecek.
Nagihan en son barış ve Ogeday olayına girmiş Nisa yı kudurmuşÇirkef bacaksızı Acun değil, ilk çıktığı potada halk eleyecek.
Eğer öyleyse Nagihan gibi bir çirkefe de yakışır zaten öyle sözlerNagihan en son barış ve Ogeday olayına girmiş Nisa yı kudurmuşmacun kesmiş o kısmı negzel
------
Demet ablam @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai nin reyizini kapak etti
https://twitter.com/x/status/1511099893598851077
Olay niyet okumaksa bence sen de @serhatt ı arzuluyorsunEğer öyleyse Nagihan gibi bir çirkefe de yakışır zaten öyle sözler
Hatalı çıkış için de dopingi ortaya çıkmasın diye bilerek hatalı çıkış yapmış diyola
Valla onu bunu bilmem ben Nisa reisim hem çirkef tek bacaklıyı hem de sinsi mağduru patlattı bugün, güne puanım 10/10Olay niyet okumaksa bence sen de @serhatt ı arzuluyorsun
Ay neyse @dosimosi boş durmamış yine mert aşkı tutmuş
Bull Vivor - SURVİVOR | MAGAZİN | HABER on Instagram: "Sude Burcu'nun ailesinin salonuna beklenmedik saldırı yaşandı.Sude Burcu'nun Survivor yarışmasındakı resmi yırtılarak saldırı yapılmıştır.Bu davranışı ciddi kınıyoruz. (Detayları yana kaydırarak
2,497 likes, 166 comments - bullvivor on April 1, 2022: "Sude Burcu'nun ailesinin salonuna beklenmedik saldırı yaşandı.Sude Burcu'nun Survivor yarışmasındakı resmi yırtılarak saldırı yapılmıştır.Bu davranışı ciddi kınıyoruz. (Detayları yana kaydırarak göre bilirsiniz👉) Siz bu konu hakkında ne...www.instagram.com
Tüm erkekler beni arzuluyor bana bilmediğim bir şey söyle.Olay niyet okumaksa bence sen de @serhatt ı arzuluyorsun
Ay neyse @dosimosi boş durmamış yine mert aşkı tutmuş
Bull Vivor - SURVİVOR | MAGAZİN | HABER on Instagram: "Sude Burcu'nun ailesinin salonuna beklenmedik saldırı yaşandı.Sude Burcu'nun Survivor yarışmasındakı resmi yırtılarak saldırı yapılmıştır.Bu davranışı ciddi kınıyoruz. (Detayları yana kaydırarak
2,497 likes, 166 comments - bullvivor on April 1, 2022: "Sude Burcu'nun ailesinin salonuna beklenmedik saldırı yaşandı.Sude Burcu'nun Survivor yarışmasındakı resmi yırtılarak saldırı yapılmıştır.Bu davranışı ciddi kınıyoruz. (Detayları yana kaydırarak göre bilirsiniz👉) Siz bu konu hakkında ne...www.instagram.com
Demek sana kanıtlamış erkekliğiniSenden daha erkek olduğu kesin.@MasacRE
Enes yoldaşımız da artık doğru yolu bulup yoldaşlarıyla birlikte bu üçlü çok güçlü şeklinde SURVIVOR izlemeli... @Maskeli Fedai
Ben Nisa tarafından kudurtulmuş ve en sonunda kendisine yakışır şekilde çirkefleşen bir Nagihan izledim dün akşamNagi nin çekyalı ergene had bildirmesi mi yağmur gibi izledimEkli dosyayı görüntüle 116487
Büyük rezalet bir mesaj...
Benim bu leş eseri izlemem İM KAN SIZ...Enes yoldaşımız da artık doğru yolu bulup yoldaşlarıyla birlikte bu üçlü çok güçlü şeklinde SURVIVOR izlemeli... @Maskeli Fedai
------
Ben Nisa tarafından kudurtulmuş ve en sonunda kendisine yakışır şekilde çirkefleşen bir Nagihan izledim dün akşam
Sonunda güzel salladı kesmek zorunda kaldılar yayınıEnes yoldaşımız da artık doğru yolu bulup yoldaşlarıyla birlikte bu üçlü çok güçlü şeklinde SURVIVOR izlemeli... @Maskeli Fedai
------
Ben Nisa tarafından kudurtulmuş ve en sonunda kendisine yakışır şekilde çirkefleşen bir Nagihan izledim dün akşam
Herkes kendine yakışanı yaparSonunda güzel salladı kesmek zorunda kaldılar yayını
Ah bir kere bu keyfin tadına varsan bir daha asla bırakamazsın canım yoldaşımBüyük rezalet bir mesaj...
------
Benim bu leş eseri izlemem İM KAN SIZ...
Gönüllüler takımını birleştirdi be Nagi Nisa ile yağmur ortak saldırıyordu en sonHerkes kendine yakışanı yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?