The_Erinch
Favori Üye
Mertin en sonlarda ki ağırlık ve sakinliği 🤷
------
Makyajı akmış.Aycan nerde
Makyajı akmış.Aycan nerde
Havuç kafa hiç değilse sayı alıyorİki saat bekleyerek attın, sonra da seviniyorsun Furkan.Garipsin cidden...
Şampiyonumun sayıyı kazanan takım arkadaşını tebrik etmesi.
Yani o da bir şey tabi.Havuç kafa hiç değilse sayı alıyorBi sat mi saat fark etmez
Bakıyorum ünlülerde hepsi tipsiz dedim bal gibi tatlı güzel yüzlü melek Aycan neredeMakyajı akmış.
Furkan, Atakan, Mert ve Barış alırsa kalmaz.Bu eşleşmelerden sonra Best Of gözüktü.
Furkan ve Atakan dışında alacak olan çıkmaz diye düşünüyorum.Furkan, Atakan, Mert ve Barış alırsa kalmaz.
Barış almaz mı yani?Furkan ve Atakan dışında alacak olan çıkmaz diye düşünüyorum.
Anıl çok hırslı birisi, o yüzden pek zannetmiyorum.Barış almaz mı yani?
İlk iki oyunu Ogeday ile kazanmıştı Gönüllüler, dün de o olmayınca kaybettiler. Dönünce işleri cidden çok zor olacak gibi ünlü erkeklerin.Ogeday ve Gökhan geri geldiğinde gönüllüler ezecek
Hırsından kaybeder oAnıl çok hırslı birisi, o yüzden pek zannetmiyorum.
Adem de dönüyor ama Cumartesi. En az Ogeday kadar iyi performansı var.İlk iki oyunu Ogeday ile kazanmıştı Gönüllüler, dün de o olmayınca kaybettiler. Dönünce işleri cidden çok zor olacak gibi ünlü erkeklerin.
Gökhanın bu atislara eli yatkın olması lazım. Oynasaydı kazanırdı büyük ihtimalle.Ogeday ve Gökhan geri geldiğinde gönüllüler ezecek
İnşallah.Hırsından kaybeder o
Doğru, o da var. Belki onunla birlikte eşitlenir durumlar.Adem de dönüyor ama Cumartesi. En az Ogeday kadar iyi performansı var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?