Parviz en azından Ardahan - Yasin - gökhan ı yenebiliyorBu konuda değil. Parviz varken onu niye yazıyor?
Parviz en azından Ardahan - Yasin - gökhan ı yenebiliyorBu konuda değil. Parviz varken onu niye yazıyor?
Geber. SsssssSurvivor'un tek queeni Merve Aydın'dır.
Queen'im varken o kim?Çay evrime yakışır
Mert i ve sercan ı eledi bence Nagi den sonra Queen EvrimQueen'im varken o kim?
Dondurma reis aşkıyla kurt bakışlısını bile sattı adamÇay evrime yakışır
Koloni sağ olsun, yoksa hiç bir şey yapamaz ve dün Mert yerine o giderdi.Mert i ve sercan ı eledi bence Nagi den sonra Queen Evrim
Şampiyonum'un yeri ayrı her zaman.Barış Murat Yağcı aşkıyla kurt bakışlısını bile sattı adam
Nisa reisim ada şartlarında bunu çizmiş bir insan kütük dostum. Başka hangi yarışmacı yapabilir böyle bir eseri...Reisim çok yönlü bir yarışmacı adeta kütük dostum.. Acun abim bizi elemez kolay kolay..
Cidden sen bile böyle bir hainlik yapmıyorsun@Emre Ozansoy 'u beni bile geçti
Seni kimse geçemez...@Emre Ozansoy beni bile geçti
Ne varsa adamda hadi @serhatt olsa neyse barışın boyuyla şey boyunun doğru orantılı olduğunu düşünüp över de @Emre Ozansoy garipDondurma reis aşkıyla kurt bakışlısını bile sattı adam
Cemal'i bile şampiyon yapmıştı daha ne yapsın reisim.. Prime Muslera gibi adeta.. Kalede, forvette her yerde..Nisa reisim ada şartlarında bunu çizmiş bir insan kütük dostum. Başka hangi yarışmacı yapabilir böyle bir eseri...
------
Cidden sen bile böyle bir hainlik yapmıyorsun
Bu oylama 3 hafta önce yapıldı koloni o zamanlar Yasin ve gökhan A saldırıyorduKoloni sağ olsun, yoksa hiç bir şey yapamaz ve dün Mert yerine o giderdi.
Şevkat Yerimdar zamanından beri seviyorum kendisini.Ne varsa adamda hadi @serhatt olsa neyse barışın boyuyla şey boyunun doğru orantılı olduğunu düşünüp över de @Emre Ozansoy garip
İzleyici hissetmiştir Evrim'le uğraşacaklarını önceden oy atmışlardır.Bu oylama 3 hafta önce yapıldı koloni o zamanlar Yasin ve gökhan A saldırıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?