Mr.At
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 4,762
- Puanı
- 461
- Web Sitesi
- gecmisinmizikacisi.blogspot.com.tr
Tamam kankacığım da kime söylesen hep aynı cevaplar. Hem bu herifi hiç görmesek neyse de, itici şey...Objektif olmadığın, ön yargılı olduğun için seninle Barış Murat Yağcı'yı konuşmama kararı aldım kankacığım.
Çünkü herkes bir olmuş Barış'ı kıskanıyorlar, çekemiyorlar onun başarılı olmasını.Tamam kankacığım da kime söylesen hep aynı cevaplar. Hem bu herifi hiç görmesek neyse de, itici şey...
Dur dur kankacığım oradan değil biraz sol yap, hah geldiik...Çünkü herkes bir olmuş Barış'ı kıskanıyorlar, çekemiyorlar onun başarılı olmasını.
Ben 2015 sezonu için konuşuyorum sen 2011e gittinOnun grubunda tacmin vardı
Ben her zaman TanerciyimBen 2015 sezonu için konuşuyorum sen 2011e gittin
Aynen daha heyecanlı bu onlar için de iyi sonuçta genel izleyici daha çok gönüllüleri izler kim en iyi bir şekilde kendini ifade ederse onun için büyük bir artı olurGönüllüler konseyi izlemek bu sezon çok heyecanlı olacak, Ünlüler sırf bunları izlemek için bile kazanmalı.
Ben bayılmak galiba...Konsey sonrası ada daha heyecanlı bir hal almış.
Evrim'in umarım ciddi bir şeyi yoktur.
O yönden onlar için de iyi ama genel izleyicinin desteklediği kişiler (Ogeday, Anıl vs.) az çok bellidir, değişmez pek diye düşünüyorum.Aynen daha heyecanlı bu onlar için de iyi sonuçta genel izleyici daha çok gönüllüleri izler kim en iyi bir şekilde kendini ifade ederse onun için büyük bir artı olur
Murat Ceylandan mi bahsediyoruz burada?Murat aynı desteklediği kişiler gibi BOŞ BİRİ
Kimi destekliyor, izlemiyorum?Murat aynı desteklediği kişiler gibi BOŞ BİRİ
Yok Murat Özari Ekstra masasıMurat Ceylandan mi bahsediyoruz burada?
Evrim-Berna-YasinKimi destekliyor, izlemiyorum?
Ay hadi Berna neyse de, diğerleri ne alaka? 😱 Murat Özarı garip adam.Yok Murat Özari Ekstra masası
Evrim-Berna-Yasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?