Maskeli Fedai
Favori Üye
Sayın Gs'li dostum için ağlarım be.. @SherlockDedi ve hüngür hüngür ağlamaya gitti...
Sayın Gs'li dostum için ağlarım be.. @SherlockDedi ve hüngür hüngür ağlamaya gitti...
Gizem Berna ve Evrim'den daha iyi, Yağmur ile de kafa kafayalar zaten. Ve biz buna rağmen ısrarla kadın yarışmacı göndermiyoruz takımdanGizem ikinci sayısını aldı, 4-0 oldu. 😱 Başımıza taş yağacak.
Canım yoldaşım 😳Sayın Gs'li dostum için ağlarım be.. @Sherlock
Ünlülerin erkek eksilmesine ihtiyacı vardı yaptılar, Gönüllüler'in de kadın eksilmesine. umarım kaybederler de birini gönderirler.Gizem Berna ve Evrim'den daha iyi, Yağmur ile de kafa kafayalar zaten. Ve biz buna rağmen ısrarla kadın yarışmacı göndermiyoruz takımdan
Yoldaşlarımla çok güçlüyüz 😳😳Gizem Berna ve Evrim'den daha iyi, Yağmur ile de kafa kafayalar zaten. Ve biz buna rağmen ısrarla kadın yarışmacı göndermiyoruz takımdan
------
Canım yoldaşım 😳
Doğru eksilme yapabilseler iyi oluyor arada kaybetmek zaten de bir türlü doğru eksilemiyorlarÜnlülerin erkek eksilmesine ihtiyacı vardı yaptılar, Gönüllüler'in de kadın eksilmesine. umarım kaybederler de birini gönderirler.
Ni** yada Berna'yı gönderirlerse doğru eksilme olur.Doğru eksilme yapabilseler iyi oluyor arada kaybetmek zaten de bir türlü doğru eksilemiyorlar
Berna doğru eksilme zaten de Nisa komikmişNi** yada Berna'yı gönderirlerse doğru eksilme olur.
Öyle olsun ya, bir an önce bitsin bu eziyetSude'yi de gömdük, 8-0 yapıp bitirin bari.
Gerçekler bunlar kabul etsen de etmesen de.Berna doğru eksilme zaten de Nisa komikmiş
Nisa reisim Sude ve Seda ile birlikte en iyisi o takımınGerçekler bunlar kabul etsen de etmesen de.
Sonra da gönüllülerin yarışmacıları topluca gitsin.Öyle olsun ya, bir an önce bitsin bu eziyet
İmkan olsa Evrim, Berna, Yağmur üçlüsünü topluca gönderirdim benSonra da gönüllülerin yarışmacıları topluca gitsin.3 kişiye karşı o kadar kişi oyun kazanamadı.
Berna ve Yağmur'u anlarım da Evrim yine işe yarıyor arada.Ya Nisa sen de Elif'i seçip durma be. Seda'yı örnek al biraz da Gizem'i seçip istatistik kas
------
İmkan olsa Evrim, Berna, Yağmur üçlüsünü topluca gönderirdim ben
Güç oyunlarında işe yarıyor sadece. Parkurda aşırı yavaş, atış bile göremiyor geneldeBerna ve Yağmur'u anlarım da Evrim yine işe yarıyor arada.
Güç oyunları dışında sürpriz yapabiliyor bazen.Güç oyunlarında işe yarıyor sadece. Parkurda aşırı yavaş, atış bile göremiyor genelde
Nagihan devre dışı kalırken gücünü Gizem'e vermişGüç oyunları dışında sürpriz yapabiliyor bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?