Emre Ozansoy
Moderatör
Performansla değil SMS ile gidiyor yarışmacılar.%40 başarı yüzdesiyle nasıl yapacak onu şampiyonun
Performansla değil SMS ile gidiyor yarışmacılar.%40 başarı yüzdesiyle nasıl yapacak onu şampiyonun
Performansın rezilse hayranların bile bir noktaya kadar taşıyabilir ancak seniPerformansla değil SMS ile gidiyor yarışmacılar.
Özellikle Egoday'ın şov ağlamaları...Şu iletişim ağlamaları kesinlikle şov ben olsam bana yemek verin napayım iletişimi derdim@MasacRE
Sen kütüksün çünküŞu iletişim ağlamaları kesinlikle şov ben olsam bana yemek verin napayım iletişimi derdim@MasacRE
Dondurma reisinin kardeşim kardeşim diye yaptığı şovları da unutmadıkÖzellikle Egoday'ın şov ağlamaları...
Erkek fazlalığından dolayı çıkamıyordu doğru düzgün oyuna, artık çıkar ve her seferinde daha iyisini yapar.Performansın rezilse hayranların bile bir noktaya kadar taşıyabilir ancak seni
Boooşş sanki bunu bilerek gitmiyorlar orayaÖzellikle Egoday'ın şov ağlamaları...
Aileyle arkadaşla görüşsem ne görüşmesem neSen kütüksün çünkü
------
Dondurma reisinin kardeşim kardeşim diye yaptığı şovları da unutmadık
Bizdeki zayıf erkekler gittiği zaman hiç oyun kazanamaz artık dondurma reisErkek fazlalığından dolayı çıkamıyordu doğru düzgün oyuna, artık çıkar ve her seferinde daha iyisini yapar.Performansı da düzelir şampiyonumun.
İşte diyorum ya kütüksün kardeşimBoooşş sanki bunu bilerek gitmiyorlar oraya
------
Aileyle arkadaşla görüşsem ne görüşmesem ne
Bunun adı psikolojik sağlamlık kütük herif..Bizdeki zayıf erkekler gittiği zaman hiç oyun kazanamaz artık dondurma reis
------
İşte diyorum ya kütüksün kardeşim
Sema ve Nagihan yokken de kazanamazlarsa bizim kızlar atsınlar kendilerini köprüden aşağıGizem de sayı aldı. 😱 İyi gidiyoruz ama böyle devam etmez...
Bunun adı odunluk kütük herifBunun adı psikolojik sağlamlık kütük herif..
Seda ve Ni** atsın yeter.Sema ve Nagihan yokken de kazanamazlarsa bizim kızlar atsınlar kendilerini köprüden aşağı
Nisa reisime kıyamam, diğerleri atlasın...Seda ve Ni** atsın yeter.
Sizi ana kuzuları siziSema ve Nagihan yokken de kazanamazlarsa bizim kızlar atsınlar kendilerini köprüden aşağı
------
Bunun adı odunluk kütük herif
Dedi ve hüngür hüngür ağlamaya gitti...Sizi ana kuzuları sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?