Emre Ozansoy
Moderatör
Reisimin desteğiyle parkuru parçalardık kütük dostum...Reisim bana böyle destek verse parkuru yıkardım.. @MasacRE
Bu loser kolsuzlardan bir cacık olmaz kütük dostum..Reisimin desteğiyle parkuru parçalardık kütük dostum...
Kütük dostum bizimle birlikte Şampiyon Ogeday'ı da desteklese keşke...Bu loser kolsuzlardan bir cacık olmaz kütük dostum..
O adamı sevmiyorum kütük dostum..Kütük dostum bizimle birlikte Şampiyon Ogeday'ı da desteklese keşke...
Kütük dostum bu sene de şampiyon birisini destekleyemeyecek o zaman...O adamı sevmiyorum kütük dostum..
Şampiyon adayımı çok gizli tutuyorum kütük dostum.. Kendisine güvenim tam..Anıl yerine Hikmet çıkmalıydı oyuna...
------
Kütük dostum bu sene de şampiyon birisini destekleyemeyecek o zaman...
Yoldaşına da söylemeyecek misin...Şampiyon adayımı çok gizli tutuyorum kütük dostum.. Kendisine güvenim tam..
Hiç bir fikrim yok, yarışma açık ama ara ara izliyorum sadece.@Emre Ozansoy dondurma reise ne oldu. Geçmiş olsun Barış Murat Yağcı tt olmuş
Ortalıklarda yoktu zaten. Hasta falandır o zaman.Hiç bir fikrim yok, yarışma açık ama ara ara izliyorum sadece.
Büyük ihtimalle. Hem kurt bakışlım, hem de şampiyonum olmadığı için seyir zevki yoktu bugün.Ortalıklarda yoktu zaten. Hasta falandır o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?