TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Reactions: Maskeli Fedai
Bora onu kurtarmaya çalışmasaydı belki de Sema ayağa kalkıp kendine gelecekti. Herif resmen kızı boğmuş.

Bence bu tek başına yeterli bir sebep
Bugün de oyundan kaçıp rakibe seçme avantajı sağlayarak bir sebep daha sundu isminin yazılması için

Sana iki kere teşekkür ederim, açıklaman için hem de direkt görsel için linksiz.
Yapıyorsun bu işi.

Reactions: MasacRE
Beceriksiz Merve şaşırtmıyor...
Önde gelmesine ve atışlarda önde olmasına rağmen kaybetti.

Sema olayında korkulacak bir durum yok gibi, Bora kaymasa üzerine daha iyi olacaktı. Peki konseyde Nagihan neden ağlıyor?

Geldiğim gibi gidiyorum ben... @MasacRE

Sayın Gs'li dostumu bırakmam.. @MasacRE
Canım yoldaşım Şerlok beyciğim gelmiş...
------

Sema olayında korkulacak bir durum yok gibi, Bora kaymasa üzerine daha iyi olacaktı. Peki konseyde Nagihan neden ağlıyor?
Nagihan'ın ağlaması başka bir şeydendir diye düşünmüştüm dün fragmanda. Acun sever öyle yanıltmaları. Bölümü şimdi açtım ben ama Sema'nın ciddi bir şeyi olmamasına sevindim.
------

Nisa reisim formunda bugün, iyi bağırıyor kenardan

Kadınlar mücadelesinde durum 7-6 (Ünüler önde) Nagihan çıktı ve sakatlandı, oynayamadı. Sonrasında da turu Gönüllüler aldı. Büyük ihtimalle bu yüzden ağladı.

Reactions: MasacRE
Kadınlar mücadelesinde durum 7-6 (Ünüler önde) Nagihan çıktı ve sakatlandı, oynayamadı. Sonrasında da turu Gönüllüler aldı. Büyük ihtimalle bu yüzden ağladı.
E Nagihan da sakatlandıysa onu niye fragmana koymadılar ki acaba?

Bugünden sonra reisimin sesi kısılabilir

Ni** adlı şahsın, "ne yapayım, Gökhan yavaş" dediği yerde güldüm.
Arada komik olabiliyormuş.

Ogeday geride kaldığı halde yine gömdü Adem'i