Çok haklısın Emre kardeşim. Barış da şampiyon olacak inşallah.Ay* Hikmet, parçala şu Egoday'ı da kurtar bizi.
Çok haklısın Emre kardeşim. Barış da şampiyon olacak inşallah.Ay* Hikmet, parçala şu Egoday'ı da kurtar bizi.
İnşallah.Çok haklısın Emre kardeşim. Barış da şampiyon olacak inşallah.
Bir 🎈 için yoldaşlarını paramparça etmeye değer miydi be... @SherlockKanım dondu resmen.. Sırf 🎈 belgeseline laf attık diye nasıl da kafayı yedi hain..
Ah ah bunları da mı görecektik kütük dostum... @Maskeli FedaiÇok haklısın Emre kardeşim. Barış da şampiyon olacak inşallah.
Paramparçayız kütük dostum.. Biz bunları hak etmedik be.. @SherlockBir 🎈 için yoldaşlarını paramparça etmeye değer miydi be... @Sherlock
------
Ah ah bunları da mı görecektik kütük dostum... @Maskeli Fedai
🎈day güzel patladı.Egoday'ı da gömdüler parkura, güzel.
Daha çok patlayacak o balon.🎈day güzel patladı.
Sen artık Nisa reisimize de 🎈dersin hain herif... @Maskeli Fedai🎈day güzel patladı.
Barış veya kurt bakışlımız şampiyon olacak Emre kardeşim.Daha çok patlayacak o balon.
Birlikte çıkacak bu iki finale.Barış veya kurt bakışlımız şampiyon olacak Emre kardeşim.
N*** tabii ki 🎈...Sen artık Nisa reisimize de 🎈dersin hain herif... @Maskeli Fedai
Var bir hayalimiz Emre kardeşim...Birlikte çıkacak bu iki finale.
Demiş bile.. Kanım dondu.. @SherlockSen artık Nisa reisimize de 🎈dersin hain herif... @Maskeli Fedai
Yoldaşımızı Mor Oda da kurtaramaz artık kütük dostum. Direkt tımarhanelik olmuş bu adam... @Maskeli FedaiN*** tabii ki 🎈...
Var bir hayalimiz Emre kardeşim...
Umutsuz vaka.. @SherlockYoldaşımızı Mor Oda da kurtaramaz artık kütük dostum. Direkt tımarhanelik olmuş bu adam... @Maskeli Fedai
------
Ah bee çok yaklaşmıştı reisim
Reisimizin yenilmesinden zevk alıyor kütük 😱 @Maskeli Fedai
Galiba kaybettik yoldaşımızı... @SherlockUmutsuz vaka.. @Sherlock
Bugünleri göreceğime foruma gelmeseydim keşke.. @SherlockReisimizin yenilmesinden zevk alıyor kütük 😱 @Maskeli Fedai
------
Galiba kaybettik yoldaşımızı... @Sherlock
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?