- Reaksiyon puanı
- 31,809
- Puanı
- 1,059
İlk şampiyonluğunuz gibi burada da şampiyon olacağınızdan şüpheniz olmasınİkinci kez şampiyonluğumuzu ilan edene kadar oy atmaya devam.
İlk şampiyonluğunuz gibi burada da şampiyon olacağınızdan şüpheniz olmasınİkinci kez şampiyonluğumuzu ilan edene kadar oy atmaya devam.
Haziran da kupayı kaldırırken görüşürüz.İlk şampiyonluğunuz gibi burada da şampiyon olacağınızdan şüpheniz olmasın
Rezil herif...
Rahatsızım sizden... @Sherlock
Ya bu performansla bir insanın Survivor şampiyonu olma ihtimali yok be kardeşim anla artık şunuHaziran da kupayı kaldırırken görüşürüz.
Rezil herif...
Ulan tam seni yanımıza katmışken bu sefer de @Sherlock sattı davayı... Biz niye bu üçlü çok güçlü diyemiyoruz kardeşim...
BU ÜÇLÜ ÇOK GÜÇLÜ CANIM YOLDAŞLARIM, HESABIM ELE GEÇİRİLMİŞTİ...Rahatsızım sizden... @Sherlock
------
Ya bu performansla bir insanın Survivor şampiyonu olma ihtimali yok be kardeşim anla artık şunu
Kardeşim bu halkın din sevgisinden faydalanmayın artık be...Oy veremeyenler dua etsin diyen sadece 2 yarışmacı vardı helal be
Bu işin piri Turabi'ydi.. Durumu olmayanlar bana oy atmasın diyip şampiyon olmuştu.. @MasacREKardeşim bu halkın din sevgisinden faydalanmayın artık be...
Bu işin piri belli de neyse siyasi olmasın… @MasacRE @DarkLegenDBu işin piri Turabi'ydi.. Durumu olmayanlar bana oy atmasın diyip şampiyon olmuştu.. @MasacRE
ne alaka herkes konuşmasında bana oy gönderin size güveniyorum diyordu sadece 2 isim oy gönderemiyorsanız dualarınız yanımızda olsun dedi yani paranız yoksa sorun yok burada bir faydalanma görmüyorumKardeşim bu halkın din sevgisinden faydalanmayın artık be...
İşte bu be kardeşim. CANIM YOLDAŞLARIM 😳😳😳 @Maskeli FedaiBU ÜÇLÜ ÇOK GÜÇLÜ CANIM YOLDAŞLARIM, HESABIM ELE GEÇİRİLMİŞTİ...
REİSİM ÖNDERLİĞİNDE TÜM KOLONİLER YIKILACAKTIR...
O 2 isim işi biliyor çünkü... Benim halkım gariban sever, benim halkım dini bütün insan sever, benim halkım mazlumun yanında olmayı sever...ne alaka herkes konuşmasında bana oy gönderin size güveniyorum diyordu sadece 2 isim oy gönderemiyorsanız dualarınız yanımızda olsun dedi yani paranız yoksa sorun yok burada bir faydalanma görmüyorum
YAPMAAAA...Bu işin piri belli de neyse siyasi olmasın… @MasacRE @DarkLegenD
BU ÜÇLÜ ÇOK GÜÇLÜ CANIM YOLDAŞLARIM, HESABIM ELE GEÇİRİLMİŞTİ...
REİSİM ÖNDERLİĞİNDE TÜM KOLONİLER YIKILACAKTIR...
Sizinle aynı noktada buluşacağımı mı sandınız hain kütükler
Ahahahahah.Sizinle aynı noktada buluşacağımı mı sandınız hain kütüklerHepinizi paket edeceğiz hepinizi..
Oy dilenmek bana göre daha kötü duruyor, bir de o ikisinden hiçbiri benim durumum kötü demedi sadece oy atamayanlar için canınız sağ olsun modunda bir konuşma yaptılarO 2 isim işi biliyor çünkü... Benim halkım gariban sever, benim halkım dini bütün insan sever, benim halkım mazlumun yanında olmayı sever...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?