Emre Ozansoy
Moderatör
Karşı takımda Yağmur falan aday olursa kalabilirGizem, oylamaya çıkmadan ağlamaya başladı...Neyse, ilk gidecek isim sen olacaksın her türlü.
Yağmur'un Gizem'den daha az oy alacağını zannetmiyorum ama bir şekilde gider, birleşmeyi göremez.Karşı takımda Yağmur falan aday olursa kalabilir
Vaaaay be serseri mosiye bak senBu arada Gökhan ve Berkan olayı ne? Hiç bir fikrim yok ama Berkan'ın sürekli AA AA aaa diyerek her bir yerinin oynayarak duruşu aşırı itici@MasacRE
Yumruk atasım var
------
Aşırı tuhaf görünmekte
Karşı takımda Yağmur falan aday olursa kalabilir
Yağmur potaya zor girer lobisi güçlüYağmur'un Gizem'den daha az oy alacağını zannetmiyorum ama bir şekilde gider, birleşmeyi göremez.
Tabii ki hayır... Ama Hikmet birilerini döverse etiketleyin beniGizleme, seninde gizliden izlediğini biliyoruz@Cervantes
Hikmet'i biliyor. Demek ki gerçekten gizli izliyor sjsjsj @MasacRETabii ki hayır... Ama Hikmet birilerini döverse etiketleyin beni
Seda'nın oyun aldığını biliyoruz, fragmandan dolayı. Barı bu tur olsunGizem'in az da olsa kazanma ihtimali vardı ama beceremedi.
Yahu uzayda yaşamıyorum tabii ki ister istemez karşıma çıkıyorHikmet'i biliyor. Demek ki gerçekten gizli izliyor sjsjsj @MasacRE
Birini havaya kaldırmıştı. Gördün mü? Bu ara yine üzerine gidiyorlar
2019 senesinde takip etmiştim. Hikmet'i tutuyordumYahu uzayda yaşamıyorum tabii ki ister istemez karşıma çıkıyor
Ben böyle troll adamları severim kardeşim 2019'da izliyordu ve aynı odada kaldığımız için Hikmet'in kudurtucu tarzını az çok biliyorum..
Ayı gibi bağırması falan komiğime gidiyordu benim de sjsjsjsj2019 senesinde takip etmiştim. Hikmet'i tutuyordum
Bu sene duruşu kudurtmaya yetiyor
Aklımda kalanlar, Atakan isimli oyuncuyu çıldırtması, Yusuf ile tartışmaları, 2 araba kazandığı, tüm takımın kazanmasını sağlaması ve maalesef sakatlanıp ayrılması ama SMS ile fazla tutunamazdı. SevilmiyorduAyı gibi bağırması falan komiğime gidiyordu benim de sjsjsjsj
Ağlama oğluuuuum diye trollemesi iyiydi baya çok gülmüştümAklımda kalanlar, Atakan isimli oyuncuyu çıldırtması, Yusuf ile tartışmaları, 2 araba kazandığı, tüm takımın kazanmasını sağlaması ve maalesef sakatlanıp ayrılması ama SMS ile fazla tutunamazdı. Sevilmiyordu
Bak bak ifşa edilmeye devamAğlama oğluuuuum diye trollemesi iyiydi baya çok gülmüştüm
SjssjsjBak bak ifşa edilmeye devamsenelerdir bakmadım diyen adamın içinden neler çıktı. Her detayı biliyor@BARON男爵
@Cervantes
O ağlayan çocuk bu senede geldi sataştı Hikmet'e ama erken veda oldu onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?