Desteklediğin kim varsa teker teker göndereceğiz dedik sana kütük
Canım yoldaşım be yine pamuk gibi olduk..Bu sefer bırakmam yoldaşımı@Maskeli Fedai
Dosi hanıma bakın hele acımadan gömüyor..Yeter be, kimi desteklesen birşey oluyortek tek elinden kayıp gidiyor herkes
------
Acun çok taraflı ve işine geldiği gibi davranan. Hareketleri cidden şaşırtıyor.
Nisa'nın hâlâ o durumda samimi olduğunu sanmıyorum (bocalama yani) ama onun üzerine fazla gidildiğini düşünüyorum. Dünkü olay çok gereksiz ve kesinlikle konseye taşınmaması gerekirdi.
Yasin'in baraka olayını bende yadırgadım. Hiç bahsi geçilmemesi onun bariz planlanan bir kurgu olduğunu gösteriyor. Atakan'ın yemek olayı ceza verilip uygulandı zaten. Konseyde hiç bahsi geçmediyse evet o da şaşırtıcı. Belki o da bir kurguydu, arka planda da yemek yemiş olabilir sonradan.
SAYIN GS’Lİ DOSTUMU RAHAT BIRAKIN, AZDAN AZ ÇOKTAN ÇOK GİDER… @Maskeli Fedai
Ekli dosyayı görüntüle 115330
Videodaki Laz Ziya bizizAşkım potada olduğu için elenecek isim belli zaten bu hafta o yüzden kazanalım bugün
Kurt bakışlım herkese dersini veriyor bugün...Kurt bakışlım, istatistik peşinde koşan kötü ikize dersini verdi.
Onları da yener.Nagihan bu tip oyunlarda erkeklerle yarıştırılmalı
Keşke seninle @xemrexxx in de kafasına kafasına böyle vursaKurt bakışlım herkese dersini veriyor bugün...Oyunu bitirdi.
Bilmem içimden geldi öyleNe alaka? 😱
Kendi cüssesine en yakın adamı seçiyor işte, Barış'ı seçmesi normalBu Hikmet midir nedir, Barış'a aşık galiba. Her oyunda Barış...
Gitsin Atakan'ı seçsin, Barış ne?Kendi cüssesine en yakın adamı seçiyor işte, Barış'ı seçmesi normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?