TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Emre senden daha iyi analizler bekliyorum, yemre en son ne zaman oyun kazandı hatırlamıyoruz
Yunus Emre en azından oyun oynuyor ve alma ihtimali olan isimlerden biri. Sude yada Ni** peki? Sakat diye kaç gün oynamadılar, Evrim'i de sakat diye sürgüne gönderdiler. Onlardan birini yazmaları gerekirdi.

Reactions: BARON疼痛
Ama oynuyorda sayı alamıyor Yunus Emre
Sayı alamadığı hep sayı alamayacağı anlamına gelmiyor ki. Belki yarınki parkur tam ona göredir, orada çıktığı tüm oyunları alır.
Takım, şu an hiç bir şekilde katkı sağlayamayan isimleri göndermeli sürgün kampına.

Yunus Emre en azından oyun oynuyor ve alma ihtimali olan isimlerden biri. Sude yada Ni** peki? Sakat diye kaç gün oynamadılar, Evrim'i de sakat diye sürgüne gönderdiler. Onlardan birini yazmaları gerekirdi.
Yok zaten ben de öyle düşünüyorum ama sen yemreyi harcıyorlar yazdın harcamıyorlar o da çok kötü oynuyor, bu arada Nisanın sakatlığı o kadar büyük değil her an dönebilir Atakan ve Evrim ne kadar kötü bilinmiyordu.
Bir de kötü bir şey yazdın demedim sadece survivoru sıkı izleyen birisinden daha iyi bir analiz bekliyorum dedim

Reactions: Emre Ozansoy
"Harcıyorlar"ı zaten öylesine yazdım ben, yoksa bende pek sevmem Yunus Emre'yi.

Reactions: BARON疼痛
Sürgüne giden herkes başka bir kişi olarak geri döneceğim diyor baydılar artık

Takımda 3 sakat varken y Emre'nin yazılması saçmalık. Ss

Arkadaşlar bence Gönüllüler şu kuralı göz ardı etmiyorlardır; bu hafta gönüllüler kazanırsa Aşkım'ın potaya gireceği ve kiminle SMS'e girerse girsin eleneceği aşikar. Her hafta farklı birini sürgüne yolluyorlar çünkü eğer Evrim'i yazarlarsa gelecek hafta Evrim dokunulmaz oluyor. Niye Evrim'i Aşkım'a karşı kullansınlar ki? Ünlülerde daha önce Sercan ve Mert dokunulmaz olmuşlardı.

@Emre Ozansoy @BARON男爵

Yüksek ihtimal Atakanı diskalifiye edecekler..Şansız çocuk gerçekten...

Çıngırak oyunu aslında izlerken çıldırtan bir oyun; bakalım neler izleyeceğiz.

Sakin bir fragman vermişler bu hafta... Ne kaos nede Aşk gördük

Yine bulmuşsun kendine destekleyecek loser birilerini kütük
Papatyayı sürgüne yolladık bile bu hafta zaten. Sercan da çok kötü başladı sezona. Biraz toparlanır gibi oldu ama hiçbir şekilde şampiyon olmaz o adamdan

------

Ben favorileri desteklemeyi değil de, desteklediğimin sonradan favori olmasını daha çok seviyorum.
Berna, son 16 ve ya 20'de olur buraya yazıyorum.
Son 20'ye kalmak da çok büyük başarı gerçekten

Reactions: Maskeli Fedai

26 kişi birleşme partisiymiş zaten