Emre senden daha iyi analizler bekliyorum, yemre en son ne zaman oyun kazandı hatırlamıyoruzSarı papatyayı harcıyorlar @xemrexxx
Yunus Emre en azından oyun oynuyor ve alma ihtimali olan isimlerden biri. Sude yada Ni** peki? Sakat diye kaç gün oynamadılar, Evrim'i de sakat diye sürgüne gönderdiler. Onlardan birini yazmaları gerekirdi.Emre senden daha iyi analizler bekliyorum, yemre en son ne zaman oyun kazandı hatırlamıyoruz
Yunus Emre en azından oyun oynuyor ve alma ihtimali olan isimlerden biri. Sude yada Ni** peki? Sakat diye kaç gün oynamadılar, Evrim'i de sakat diye sürgüne gönderdiler. Onlardan birini yazmaları gerekirdi.
Sayı alamadığı hep sayı alamayacağı anlamına gelmiyor ki. Belki yarınki parkur tam ona göredir, orada çıktığı tüm oyunları alır.Ama oynuyorda sayı alamıyor Yunus Emre
Yok zaten ben de öyle düşünüyorum ama sen yemreyi harcıyorlar yazdın harcamıyorlar o da çok kötü oynuyor, bu arada Nisanın sakatlığı o kadar büyük değil her an dönebilir Atakan ve Evrim ne kadar kötü bilinmiyordu.Yunus Emre en azından oyun oynuyor ve alma ihtimali olan isimlerden biri. Sude yada Ni** peki? Sakat diye kaç gün oynamadılar, Evrim'i de sakat diye sürgüne gönderdiler. Onlardan birini yazmaları gerekirdi.
"Harcıyorlar"ı zaten öylesine yazdım ben, yoksa bende pek sevmem Yunus Emre'yi.Yok zaten ben de öyle düşünüyorum ama sen yemreyi harcıyorlar yazdın harcamıyorlar o da çok kötü oynuyor, bu arada Nisanın sakatlığı o kadar büyük değil her an dönebilir Atakan ve Evrim ne kadar kötü bilinmiyordu.
Bir de kötü bir şey yazdın demedim sadece survivoru sıkı izleyen birisinden daha iyi bir analiz bekliyorum dedim
Sarı papatyayı harcıyorlar @xemrexxx
Takımda 3 sakat varken y Emre'nin yazılması saçmalık. SsEmre senden daha iyi analizler bekliyorum, yemre en son ne zaman oyun kazandı hatırlamıyoruz
Takımda 3 sakat varken y Emre'nin yazılması saçmalık. Ss
Senin için dün izledim. Sende yoktunYunus Emre'nin potaya çıkması peki.. Paramparçayım..
Yine bulmuşsun kendine destekleyecek loser birilerini kütük
Son 20'ye kalmak da çok büyük başarı gerçektenBen favorileri desteklemeyi değil de, desteklediğimin sonradan favori olmasını daha çok seviyorum.Berna, son 16 ve ya 20'de olur buraya yazıyorum.
Yine bulmuşsun kendine destekleyecek loser birilerini kütükPapatyayı sürgüne yolladık bile bu hafta zaten. Sercan da çok kötü başladı sezona. Biraz toparlanır gibi oldu ama hiçbir şekilde şampiyon olmaz o adamdan
------
Son 20'ye kalmak da çok büyük başarı gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?