Kör müsün 😱 hikmetle barışı görmemişBunu ben niye görmedim. 😱
Kör müsün 😱 hikmetle barışı görmemişBunu ben niye görmedim. 😱
Bir ara bilgisayarla uğraşıyordum, o anda oldu galiba bu.Kör müsün 😱 hikmetle barışı görmemiş
Survivor entrika ve Aşk-ı Memnu karışımı olmuş bu sezon
Nagihan gibi hikmetçisin galibaHikmet ve Parviz birbiri ile dövüşecek daha. Demek ki best off kısmında izleyeceğiz@xemrexxx
2019'da Nagihan'ın erkek versiyonu derdimNagihan gibi hikmetçisin galiba
Seninki bu değil miydi2019'da Nagihan'ın erkek versiyonu derdimgönüllülerde en desteklediğim
2019'da Nagihan'ın erkek versiyonu derdimgönüllülerde en desteklediğim
Hepsini izledim aslında2020 izlemiş miydin bir sezon ara vermiştin sanırım 2020 miydi 21 mi
Hepsini izledim aslında
Son yıllarda sadece dokunulmazlık oyunlarına bakıp Mayıs ayından itibaren izlerdim. Bu senede çok nadiren takip ediyorum. Sevmedim bu sezonu ve en az hakim olacağım sezon olacak ama tüm yarışmacılara hakimim
Tüm saydıkların artı aşk mevzuları vs iyice sıktı.Bu sezon bence de inanılmaz bir sıkıcılık var, sebebini bilmiyorum. Geçtiğimiz sezon, bana göre son yılların en heyecan verici sezonuydu ancak çok fazla izlenmediği için bu sezona o sezondan sadece Batuhan geldi. (Ya da yarışmacılar yeni çıktıkları için kabul etmediler) Sürgün olayı, yeni gelen yedekler ile as kadro arasındaki performans farkı, resmen kimin yazılacağını dokunulmazlık sonrası biliyoruz, bunlar beni biraz soğutuyor ve oyunlar çok uzun çok kalabalıklar
Hepsini izledim aslında
Son yıllarda sadece dokunulmazlık oyunlarına bakıp Mayıs ayından itibaren izlerdim. Bu senede çok nadiren takip ediyorum. Sevmedim bu sezonu ve en az hakim olacağım sezon olacak ama tüm yarışmacılara hakimim
------
Aycan yok artık. Değiş profili
Tüm saydıkların artı aşk mevzuları vs iyice sıktı.
Geçen sene desteklediğim isim kazandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?