TV8 Survivor 2022 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

evrim nasıl bu kadar kolay yalan söylüyor anlamış değilim seyirciyi aptal yerine koyuyor

İğrenç diyen sanki kendisi değilmiş gibi aslında nefret ettiği adamı orada dolduruşa getiriyor Nisa'ya karşı. Barış değil ama Evrim tam anlamıyla iğrenç bir insan.
Ne alaka? Evrim, geçenki konseyde Nisa’nın kendisini onayladığını söylüyor. Ama Nisa karşı çıkmıyor videoyu 6. dakikadan itibaren izlerseniz anlarsınız. Sadece Barış, bunun konusunu açmakta biraz geç kaldı.

Reactions: MasacRE
Söylentiler
Birsen elendiği
yönünde. Umarım doğru değildir.

Bu yayılan fotoğrafta Gönüllüler gözükmüyor ki , belki de Evrim elendi . Yani oyun sırası Birsen 'de olduğu bir anda da çekilmiş olabilir.
Ayrıca Bora ve Gizem ünlüler takımında ne alaka ? Bu sene ünlü - gönüllü kavramının da iyice içini boşalttılar .

Reactions: BARON疼痛
Bu işte bir iş var bence. Bu fotoğrafı yükleyen kişi Aslı Şen hadi diyelim farkında olmadan attı da hala fotoğrafı silmemesi ve hatta yorumlara cevap vermesi enteresan. Birsen oyunda deniyor. Keşke gönüllüler takımını da görebilseydik o zaman Evrim'in gitmediğinden emin olmuş olurduk.

O değil de reytingler yüksek geldiği için acunmedya özel hayatı ekrana taşımak için elinden geleni yapacak. Survivorun tazı tudu kalmadı artık survivor bile değil bence resmen başka bir format izliyoruz.

Reactions: Cervantes

Ne demek ne alaka iğrenç diyen Evrimin kendisi isotcum

------

Fatih şaka yapıyorsun herhalde Gizem gelmiş fotoda belli Birsen yok Gönüllüleri görsek ne olur görmesek ne olur Allah aşkına ne mi alaka çünkü Aycan gitmiş kararını vermiş gitmiş Aycan

Reactions: Cervantes
Unutma Fatihcim @Cervantes Melek Teyzen adadan bildiriyor. 🙃

Abla konunun Gizem ve Aycan ile ne alakası var , onu anlamaya çalışıyorum şu an .

Reactions: EmreCan
Reactions: Angelica
Onlar ne alaka dedin bende açıklamasını yaptım işte Aycan gidince Gizem takıma alınmış bunu anlamıcak ne var

------

He öyleyim
Ben Gizem ve Bora 'nın ünlüler takımında ne işi var dedim abla , hani onlar Gönüllüler takımındaydılar ya ilk katıldıkları sene , o açıdan yani .
Aycan ile ilgili bir şey demedim zaten , konuyla ilgisini hala çözemedim.

Birsen konusuna gelecek olursak Evrim 'in adada olduğunu gösteren bir görsel görmeden Birsen elendi diye kesin konuşmaya tepki gösterdim ben .