Sen de bu kıytırık yarışma da umurumda değil.Ay sus kaos kısmına geldik
Sen de bu kıytırık yarışma da umurumda değil.Ay sus kaos kısmına geldik
Love winsAtahan kim?Atakan-Ardahan kırması gibi bir şey olmuş.
Ay hoşt hasbam. SsSen de bu kıytırık yarışma da umurumda değil.
Çakır’ın gidişi sonrası forumu terk eden Sayın Gs’li dostum, Aycan da giderse daha da dönmez… Hayır…Aycan gidebilir miymiş? 😱
O forumda olsaydı belki her şey daha farklı olabilirdi... Burada yalnız bıraktı onu.Çakır’ın gidişi sonrası forumu terk eden Sayın Gs’li dostum, Aycan da giderse daha da dönmez… Hayır…
Benimde umrumda değil helal olsun adam adam...Sen de bu kıytırık yarışma da umurumda değil.
Benim gibi kalitenin böylesi içi geçmiş şeylerle işi olmaz, aynen.Benimde umrumda değil helal olsun adam adam...
İçinden teşkilat çıktı.
Eser West başka bir sebeple gitti adam pudra şekeri alamıyordu çıldırmıştıAycan gidebilir miymiş? 😱 Eser West vakası vol2.
Mert 'in yaptıgı kesinlikle karaktersizlik ama yine de Ogeday 'ın bu konularla gündeme gelmemesi lazım bence , zarar veriyor eski çizgisine .vay be mert az şerefsiz değilmiş
Ben açlık vs. diye biliyordum. 😱Eser West başka bir sebeple gitti adam pudra şekeri alamıyordu çıldırmıştı
Sende benim gibi kaliteden anlıyorsun.Benim gibi kalitenin böylesi içi geçmiş şeylerle işi olmaz, aynen.
Ben Atakan yazılsın diye en az 2 tane ileti attım Melek..Atakan sayı alamadı niye yazmasınlar abi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?