Orada kanka olurlar ortak düşman Ogeday & Nisa artıkSinsi dondurmacının yanına yılan Mert yakışır. Gönderin gitsin onu bu hafta da
Orada kanka olurlar ortak düşman Ogeday & Nisa artıkSinsi dondurmacının yanına yılan Mert yakışır. Gönderin gitsin onu bu hafta da
Boşa bakıyorsun.Heyatım ben totoya ve saça bakıyorum
Barış yoktu aslında bugün, izleyebilirdim ama İEŞ'in harcanmasını kaldıramazdım.Ben aç dediysem aç.
Az önce yazdım yine yazayım 2017 de sevgilisi ile gelmiş yarışmaya Ogeday takım arkadaşıyla aldatmış kızı geçmişinde bu olan adam kendine baksın önceADAM Ogeday net onun yaptığını ben de olsam yaparım
Niye yoktu?Barış yoktu aslında bugün, izleyebilirdim ama İEŞ'in harcanmasını kaldıramazdım.
Sana ve yazdıklarına hep böyle bakıyorum.
Barış da ortalığı karıştırmış sinsi sinsiOrada kanka olurlar ortak düşman Ogeday & Nisa artık
Atahan boş yapıyor şu an susBarış da ortalığı karıştırmış sinsi sinsiMert gidince hesap sorar ondan
Derin Survivor geri dönmüş, ablam yine içerlerden bir yerlerden birtakım duyumlar almış… Acun beyciğimin Hull City’e ilk transferi kim olacakmış, onun da haberi geldi mi…Az önce yazdım yine yazayım 2017 de sevgilisi ile gelmiş yarışmaya Ogeday takım arkadaşıyla aldatmış kızı geçmişinde bu olan adam kendine baksın önce
Ay sus kaos kısmına geldikSana ve yazdıklarına hep böyle bakıyorum.
Derin Survivor geri dönmüş, ablam yine içerlerden bir yerlerden birtakım duyumlar almış… Acun beyciğimin Hull City’e ilk transferi kim olacakmış, onun da haberi geldi mi…
Atahan kim?Atahan boş yapıyor şu an sus
Barış da ortalığı karıştırmış sinsi sinsiMert gidince hesap sorar ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?