Opet reklamı çıktı survivor ın safoz ajans bana instagram ve youtube linki atmayı unuttu sanırım sadece TV de çıktı reklam, yarın kriz var @Dosi @The_Erinch @Forumdash @serhatt
Mert'in ilgilendiği biri daha var ve Nisa ve Ogeday, Sude'yi uyarmak istemiş sözde ama bu onları ilgilendirmez. Hele şimdi Nisa çok fazla ortalık karıştırırken okları üzerinden atmak için bu zamanlamayı seçmişSen ne düşünüyorsun konu ile ilgili ?
Mert 'in 2020 'deki Makbule ile sevgili olduğunu söylüyorlar.Mert'in ilgilendiği biri daha var ve Nisa ve Ogeday, Sude'yi uyarmak istemiş sözde ama bu onları ilgilendirmez. Hele şimdi Nisa çok fazla ortalık karıştırırken okları üzerinden atmak için bu zamanlamayı seçmiş
Ayrıca özel hayatını buraya taşıma diye yorum yaparken güldüm
Ogeday ise Mert'i tanımayıp edindiği izlenimden yola çıkmış
Yani kısacası yesinler birbirlerini
Mert'in ilgilendiği biri daha var ve Nisa ve Ogeday, Sude'yi uyarmak istemiş sözde ama bu onları ilgilendirmez. Hele şimdi Nisa çok fazla ortalık karıştırırken okları üzerinden atmak için bu zamanlamayı seçmiş
Kız bir de analiz yapıyor murat özarı mısın sen 😱Mert'in ilgilendiği biri daha var ve Nisa ve Ogeday, Sude'yi uyarmak istemiş sözde ama bu onları ilgilendirmez. Hele şimdi Nisa çok fazla ortalık karıştırırken okları üzerinden atmak için bu zamanlamayı seçmiş
Konuyla ilgili şiir mi yazdı da Murat Özarı 'ya benzettinKız bir de analiz yapıyor murat özarı mısın sen 😱
Ajamnsını satın alip seni kovmak vardiOpet reklamı çıktı survivor ın safoz ajans bana instagram ve youtube linki atmayı unuttu sanırım sadece TV de çıktı reklam, yarın kriz var@Dosi @The_Erinch @Forumdash @serhatt
Yazıyordur özellikle mert e akrostiş yapıyordurKonuyla ilgili şiir mi yazdı da Murat Özarı 'ya benzettin
Reklamın uzun olmasından dolayı ünlüler kazandı diye yorumladım, umarım yanılmam.Bu kadar uzun reklam aralarını oyun zamanında vermesen be Acun, oynanan 13 oyunu unuttuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?