Emre Ozansoy
Moderatör
Gerçekler karşısında cevap veremezsin tabi.Ben artık sizin yorumlara cevap vermemek.
Gerçekler karşısında cevap veremezsin tabi.Ben artık sizin yorumlara cevap vermemek.
Gerçekler: Sizle uğraşmak istememek.Gerçekler karşısında cevap veremezsin tabi.
İçerisi iyice Şampiyonlar Ligi gibi olmuş, geriye sadece @Maskeli Fedai ve @Bully hainleri kaldı.Berna 1 sayı al artık
Aycan ım da yarışır umarım artıkın
Mesela @serhatt bu konuda çok net hep aynı yere bakıyorOnu kendisine sormak lazım
Aycan’ının yarışabilmesi için birtakım mucizeler gerekiyor sanki.Aycan ım da yarışır umarım artıkın Ekli dosyayı görüntüle 114425
En haklı Dondurma Reis kesinlikle…Nisa ile Ogedaya inanamadım gerçekten size ne kardeşim ya
Sen ne düşünüyorsun konu ile ilgili ?
En haklı Dondurma Reis kesinlikle…
Beni yollasınlar gaz veririmAycan’ının yarışabilmesi için birtakım mucizeler gerekiyor sanki.
En haklı diye bir şey yok, haksız olduğunda haksız deriz.En haklı Dondurma Reis kesinlikle…
Nisa abarttı özel hayat işiniEn haklı diye bir şey yok, haksız olduğunda haksız deriz.Ama siz demiyorsunuz Ni** ile ilgili bir şey olduğunda.
Acun özellikle abartsın diye aldı onu.Nisa abarttı özel hayat işini
En haklı diye bir şey yok, haksız olduğunda haksız deriz.Ama siz demiyorsunuz Ni** ile ilgili bir şey olduğunda.
Mert çok eşliliği benimseyen bir insanmış, o yüzden reisim her zamanki gibi haklı.En haklı diye bir şey yok, haksız olduğunda haksız deriz.Ama siz demiyorsunuz Ni** ile ilgili bir şey olduğunda.
Her şeye bir kılıf uyduruyorsunuz, güzelmiş.Mert çok eşliliği benimseyen bir insanmış, o yüzden reisim her zamanki gibi haklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?