The_Erinch
Favori Üye
Parkurda çekiç ile engelden bile 2 saatte geçti, Survivor'da işi olmayan bir yarışmacı.Yo bu şekil bir mesajı ilk kez atıyorum ama sizlerin Merve'ye aynı şeyleri milyon kere söylemeniz yok mu... Bu arada onu bunu yendi diye kalıp buluyorsunuz da bu sefer de yenildiği kişi Seda yani keşke onu da dillendirseniz.
Neyse ki biz de kolsuzdan puan topluyoruzAdem gelince Atakanın hegomanyasını bastırmaya başladı.. Bu ikili ileride horoz dövüşüne başlarsa şaşırmam 🤣🤣
------
Neyse Berna varda 2 sayı elimizde.
Çenesini çalıştırıyor anca.Aycan bebişim sen böyle değildin 😔
Aycancığıma kolsuz diyemezsin 🤨Neyse ki biz de kolsuzdan puan topluyoruz
Dizileri gündüz izliyorum ben artık.Bütün forum Survivor'a aktif öbür dizilere gelin be!
Ne dizisi be adam 😁😁😁😁 Survivor varken 🤪Bütün forum Survivor'a aktif öbür dizilere gelin be!
Eski köye yeni adet mi çıkardın?Dizileri gündüz izliyorum ben artık.
Bak bu sefer aynısını diyeceğim ama, zamanında ilk 5'e giren de Merve'ydi şu an gayet güzel bir konumda olan da Merve ki kendini vermediğini de biliyoruz. Seninkinin kendini vermiş hali bile dip ondan bence bu konuda çok atıp tutma Merve'ye.Parkurda çekiç ile engelden bile 2 saatte geçti, Survivor'da işi olmayan bir yarışmacı.Berna rahat yenerdi mesela Evrim'i.
Kendi zamanında sonlara kalmak ile all starda finale kalmak aynı şey değilNagihan geç açılan biri. Şuan kendini çok vermiyor
Sude niye sıradan bir yarışmacı olsunkendi zamanında da sonlara kalan biri.
Ayşılda finalist biriydi sjjsjjsjs
Evet, Barış Murat Yağcı'm varken dizi izlemek nedir?Eski köye yeni adet mi çıkardın?
Ben izlemiyorum Erinç amca ailem de sevmiyor.Ne dizisi be adam 😁😁😁😁 Survivor varken 🤪
Amcan kovalasın seni emiii 🤣🤣🤣Ben izlemiyorum Erinç amca ailem de sevmiyor.
E kolsuz amaAycancığıma kolsuz diyemezsin 🤨
Sana kötü seyirler...Evet, Barış Murat Yağcı'm varken dizi izlemek nedir?
Hastaydııı abisiii... Covid olmuş kızcağız..E kolsuz ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?