TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

O sarılma içinde laf ettiler ama
art niyetli konuşmalar oldu Ayşe ve Dora arasında

Reactions: dreamy
AyRaz gümbür gümbür.
Ship olarak değil tabi performans olarak.

Bugüne damga vurdular resmen. Hem düellolarda hem de dokunulmazlıkta Poyraz ve Ayşe şov yaptı. Batuhan'ı düelloda 5-0 yenmek günün en keyifli anıydı.

Ayşe'nin tek kadın olarak herkesten fazla oyuna çıkıp yine de şov yapması muhteşemdi.

Çalışkan bu hafta da gitmezse Kırmızı Takım adada birbirini çiğ çiğ yer.
(Niyeyse Çalışkan Berkay'ı eleyecek gibi hissediyorum.)
Abi biri Ayşeye sayı alınca bağırma desin ya
Sayı alınca herkes bağırıyor yalnız.
Aleyna da Ayşe'ye karşı kazanınca ya da genel olarak kazanınca cırtlak bir şekilde bağırıyor bu çok normal kazanma hırsıyla alakalı.

Reactions: dreamy and 12.Adam
Adım adım finale Batuhan KARACAKAYA.
Hangi finalmiş o ya gün geçtikçe şampiyonluk yolunda tökezliyor bugün Poyraz kaç kere gömdü parkura.

------

Adım Adım finale İsmail Balaban

Batuhan'ı da aynı dozda destekliyorum
Üzgünüm ama İsmail formdan düştü.
Geçen haftaki bir oyunda 0 çekmesi mi dersin, “ben oynamıyorum” diye pes etmesi mi dersin, Poyraz'ın garanti sayısı olması mı dersin, Steven'a düelloda kaybetmesi mi dersin.
Çok darbe aldı Balaban.

Son dörde kendini atabilirse iyidir.

Reactions: mrt-06 and Dosi
Hangi finalmiş o ya gün geçtikçe şampiyonluk yolunda tökezliyor bugün Poyraz kaç kere gömdü parkura.
Poyrazda bir ara hep oyun kaybetti
Artı bu oyunları saymıyorum. Aynı oyunu aynı kişi ile oynamak, diğer parkur oyunları kadar zevkli değil. Hem basket bitirici kısım ve o da Poyraz'ın alanı

Reactions: Özgür

Bu Fırsatı kaçıramazdım.
Yorumuna daha geçmedim.

Yıllardır Survivor izleyen birisin. Bu tarz dönem dönem kötü oldukları zamanlar oluyor. Gayet normal

Poyrazda bir ara hep oyun kaybetti
Artı bu oyunları saymıyorum. Aynı oyunu aynı kişi ile oynamak, diğer parkur oyunları kadar zevkli değil. Hem basket bitirici kısım ve o da Poyraz'ın alanı
Poyraz oyun kaybettiği dönem sakatlıktan yeni çıkmıştı. 20 gün oynamadı ve eli soğumuştu üstelik dizi tekrar sakatlanmasın diye başta temkinli oynadı ama 3-4 gün içinde açıldı.
Aynı şey değil.

Batuhan da Poyraz kötü diye çekiçle seramik kırma seçti ama Poyraz onu da başardı.
Sadece basketle iş bitmiyordu.
Parkurda da fark açtı zaten.

------

Bu Fırsatı kaçırmamazdım.

Twitter'da da denk gelmiştim buna. Biri “AyRaz ne" deyip bunu paylaşmıştı, harika espri.

Reactions: 12.Adam and Dosi
Parkurlarda ne kadar fark açarsan aç son kısımda başarılıysan o iş bitiyor. Basketi öne alıp, diğerini sona alsalardı skor ayrı olurdu

Yıllardır Survivor izleyen birisin. Bu tarz dönem dönem kötü oldukları zamanlar oluyor. Gayet normal
Evet ama mağlubiyetlerin üst üste olması kötü etkiliyor bu da bir gerçek.

Son dört Poyraz - Batu - Aleyna ve Ayşe arasında olur gibi.

------

Parkurlarda ne kadar fark açarsan aç son kısımda başarılıysan o iş bitiyor. Basketi öne alıp, diğerini sona alsalardı skor ayrı olurdu
Basketi öne alsaydı da o Batuhan yine atamayacaktı yani yine kaybedecekti.

O sarılma içinde laf ettiler ama
art niyetli konuşmalar oldu Ayşe ve Dora arasında
Aleyna'nın ''Tebrik ederim'' lafında art niyet aradı sonradan gördüm. Ne kadar başarılı olursa olsun bu karakterle Survivor'daki ömrünü kısaltıyor farkında değil.

Reactions: Dosi
Evet ama mağlubiyetlerin üst üste olması kötü etkiliyor bu da bir gerçek.

Son dört Poyraz - Batu - Aleyna ve Ayşe arasında olur gibi.
Ne Aleyna ne de Ayşe hakediyor

Ayşe anca Çalışkan sayesinde daha fazla sayı aldı son 2 gün.

Reactions: dreamy
Twitter'da gündemi bakmadan tahmin etmek, müneccim halt etmiş yanımda.