Düzenli izleyince sevebileceğini düşünüyorum.Aleyna'ları da sevmiyorum ben.Instagram'da kesitlere denk geliyorum, itici gözüküyorlar.
Düzenli izleyince sevebileceğini düşünüyorum.Aleyna'ları da sevmiyorum ben.Instagram'da kesitlere denk geliyorum, itici gözüküyorlar.
Olabilir belki, ama şu an değil.Düzenli izleyince sevebileceğini düşünüyorum.
Aleyna Ç. elenir ama Aleyna K. nın elenmesi imkansız gibi bir şey.Olabilir belki, ama şu an değil.Tabi ben düzenli izleyene kadar elenmezse.
En azından bir Aleyna'dan kurtuluruz.Aleyna Ç. elenir ama Aleyna K. nın elenmesi imkansız gibi bir şey.4 dokunulmazlığı kırmızı takım kaybederse potaya girer anca, o da pek yakın bir ihtimal değil.
Aleyna Ç. elenir ama Aleyna K. nın elenmesi imkansız gibi bir şey.4 dokunulmazlığı kırmızı takım kaybederse potaya girer anca, o da pek yakın bir ihtimal değil.
Tek olarak kabul etmiyorum.@Dosi bir Batuhancı daha çıktı.
Anladım dizilerin bitince. Bireysele de iki haftaya geçilecek zaten o zaman daha heyecanlı oluyor.
Senin gibi zamanında güçlü kadınları desteklemiş birinin bu hareketi yakışmadı
Dediğim gibi isminden dolayı bir gıcıklık oluştu kendisine karşı bende.Senin gibi zamanında güçlü kadınları desteklemiş birinin bu hareketi yakışmadı
Çok şey istiyorsun...Tek olarak kabul etmiyorum.
Batuhan ve İsmail ikilisini aynı oranda destekleyen olmalı. Maskeli öyle mesela
Fotoğrafa 10 saniye bakınca “Benim karakterim var, başım dik” demeye başlıyorsunuz.
Bu gecenin yıldızı Merve oldu gerçekten kız hiç boş geçmedi 4/4 🧿👏🏼🧿👏🏼🧿Ekli dosyayı görüntüle 102163
Ekli dosyayı görüntüle 102164
https://twitter.com/x/status/1390403021444730886
Erzak Oyunu: 3 de 3.
Dokunulmazlık Oyunu: 4 de 4
Ekli dosyayı görüntüle 102165
2021 Survivorın Tartışmaya Kapalı; En Başarılı Kadın Yarışmacısı.
Merve Aydın
@Zeyno45 @Özgür @hayret bi şey
Böylelerinin böyle bir programda ne işi var hala daha anlamadım.Merve: Tok karnına isim yazın şimdi.
Bu ne çirkeflik.
Gerçekten hırstan gözleri kör olmuş ya. Aşırı itici bir hale geldi Merve, böyle değildi.Böylelerinin böyle bir programda ne işi var hala daha anlamadım.
Emre'cim sen diğer M.A sevmiyorsun ona gıcıksın bu kızın suçu ne 🤨Dediğim gibi isminden dolayı bir gıcıklık oluştu kendisine karşı bende.
Adının Merve Aydın olması, gıcık olmak için bir yeterli sebep.Emre'cim sen diğer M.A sevmiyorsun ona gıcıksın bu kızın suçu ne 🤨
https://twitter.com/x/status/1391126617246814216Böylelerinin böyle bir programda ne işi var hala daha anlamadım.
Nagihan ile Merve'yi aynı kefeye koymak...https://twitter.com/x/status/1391126617246814216
Sen bu cümleni yazarken toz kondurmadığın Nagihanı düşünmen lazımdı Emre.
Güçlü bir kadın örneği...
Bence çarpıtma sen olayı gel direk bu Merve den nefret ediyorum de 😉Adının Merve Aydın olması, gıcık olmak için bir yeterli sebep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?