Yok be, performansı iyi. Barış gibi mağdur olmak yakışmaz ona ve ihtiyacıda olmazYavaş yavaş oraya evrilir bence öyle bir his aldım ondan.
------
Hanzade'yi yollarlar ünlülere
Son düzenleme:
Yok be, performansı iyi. Barış gibi mağdur olmak yakışmaz ona ve ihtiyacıda olmazYavaş yavaş oraya evrilir bence öyle bir his aldım ondan.
Bilemiyorum ya kendini çok ön plana arıyor daha ilk günden.Yok be, performansı iyi. Barış gibi mağdur olmak yakışmaz ona ve ihtiyacıda olmaz
------
Hanzade'yi yollarlar ünlülere
Yok abi düzenli izlemeyeceğim kesinleşti ya gözüme kestirdiğim pek olmadı.Klasik Acun ilk günü Reklamsız...
Bende para var girişi ile yeni oyuncakları ile göz doldurdu Acun
Bu sene gene Ünlüleri tutuyorum. Her iki takımdada dikkat çekenler var.
Yeni kural çok hoşuma gitti, artık güçlü olan zayıfı sürekli alıp sayı kasamıcak.
Kaptan olayıda iyi olmuş,birbirlerini yemesinler diye bir el freni olmuş.
Şuan herşey güllük gülistanlık ama kaos meyilli gözler var.
Ünlülerde Batuhan ve İsmail Balaban radarımda;
Cemal ve Hayrettin bell ki sözü geçen abiler olacak gibi. Cemal in ada bilgisi şaşırttı.
Gönüllürde Robert Koleji arkası Boğaziçi okuyan Poyraz ve Emin gözüma çarpanlar oldu.
Ünlülerde birde İremi sevdim, çiroz bir kız ama eli kuvvetli geldi.
Sanırım ilk elemede Hanzade yi karşıya yollucaklar en zayıfları o duruyor.
Bakalım bu sene nelere gebe olacak.
@Özgür izletcem sana
YanıldıkBilemiyorum ya kendini çok ön plana arıyor daha ilk günden.
Ben de dün aynısını dedim Hanzade geçer bence de.
Evet bende hiç beğenmedim, ne var başladığı gibi bitirse takımları illa karacak.yeniden oluşma kuralı hoşuma gitmedi.
Aynen ya, kızı oynatmadan sırf spor yapmadım dediği için yolladılar.YanıldıkHanzade kaldı.
aynen,ilk kaos onlardan.Gönüllü kızları tartışıyor 2.günden.
Evet izleyeceğim tabii ki. Bugün bakamadım ama yarından itibaren takip etmeye başlayacağım
Hay senin gönüllülerine, Aleynaya iyi bak, Yeni Evrim diyorlarEvet izleyeceğim tabii ki. Bugün bakamadım ama yarından itibaren takip etmeye başlayacağımGönüllüler nasıldı.
Çok karışık geldi bana. Öne çıkan bir kaç isim vardı. Ben düzenli izlememEvet izleyeceğim tabii ki. Bugün bakamadım ama yarından itibaren takip etmeye başlayacağımGönüllüler nasıldı.
Biteli çok oldu, tekrar yayını o.Zaplarken denk geldim de hala bitmemiş
😱 Reyting hırsı yüzünden gecenin 1'inde yayına devam etmek de Acun'dan beklenirdi herhalde.
23.50'de bitti.Zaplarken denk geldim de hala bitmemiş
😱 Reyting hırsı yüzünden gecenin 1'inde yayına devam etmek de Acun'dan beklenirdi herhalde.
Cuma günü yedi tane dizi varken Cumartesi gününde neden sadece iki dizi var? Yine hafta sonları boşluktan izlenecek anlaşılan.Zaplarken denk geldim de hala bitmemiş
3 dizi var Cumartesi + olarak en az 6 reyting alan İbo Show.Cuma günü yedi tane dizi varken Cumartesi gününde neden sadece iki dizi var? Yine hafta sonları boşluktan izlenecek anlaşılan.
Biteli çok oldu, tekrar yayını o.
Ay daha betermiş o zaman. 😱 Ben de yayın akışında var diye saf gibi KO tekrarı bekliyorum o zaman hiç zahmet etmeyeyim.23.50'de bitti.
Maalesef öyle ama hafta içi dip yapma time is coming.Cuma günü yedi tane dizi varken Cumartesi gününde neden sadece iki dizi var? Yine hafta sonları boşluktan izlenecek anlaşılan.
Bana da bir yerden tanıdık gelmişti, demek ki İBS'den.@Emre Ozansoy bu kadın bir yerden çok tanıdık geliyor ama aklıma gelmiyor nereden?
Ekli dosyayı görüntüle 97798
------
3 dizi var Cumartesi + olarak en az 6 reyting alan İbo Show.
------
Tamam şimdi buldum daha önce Kanal D'nin Survivor tarzı Alabora yarışmasında oynamış ve İşte Benim Stilim'de şampiyon olmuş.@Emre Ozansoy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?