TV8 Survivor 2021 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Teşekkür ederim @Hazem

Reactions: Hazem
Belkide maksat bölünsün diye. Oylar sadece erkeklere kayarsa gönüller yarın aday olursa dezavantajlı olur.
Ben de senle hemfikirim ama.

Reactions: Hazem
Reactions: Angelica and Zeyno
O mesajı gördüm gördüm de spoıle olarak nasıl paylaşacağımı anlamaya çalışıyorum şuan sağı solu karıştırıp

Reactions: Dosi
O mesajı gördüm gördüm de spoıle olarak nasıl paylaşacağımı anlamaya çalışıyorum şuan sağı solu karıştırıp
üstü cizgili olan göz varya onu tikla belirir ve devam ete bas sonra ortaya eklersin yazi veya foto

deneme bir iki

Ben Spoiler olaylarına karşıyım ve çok kızarım.
Twitterda ve İsbtagramda yığınla sayfayı engelledim.
Melekde arada yaparı onada çok kızardım.

Emeğe saygı, izleyiciye saygusuzlık olarak görüyorum bunu.

@Zeyno45 sakın sana ithafen olduğunu düşünme bu konuda fikrim bu çünkü.

Yok ya ben takmam o konulara öyle sorun değil 😉 Zaten biraz önce başka bir sayfada diğer takım kazanacak diye analiz yaptı yani herşey eşit kimin kazandığı belli değil rahat ol reis 😉

Reactions: The_Erinch

Yok ya ben takmam o konulara öyle sorun değil 😉 Zaten biraz önce başka bir sayfada diğer takım kazanacak diye analiz yaptı yani herşey eşit kimin kazandığı belli değil rahat ol reis 😉
spoi kutusuna atildigi sürece sorun yok.
ah ah Melek ile az kavgalar edilmedi .A kabul etmezdi bir türlü spoi yedirdigine

bu sene zaten fazla bakan yok yaaaa , @dreamy @Hazem sen ve ben. bende dediğim gibi maç yada dizim varsa bakmıyorım yada gönüllüler sürekli kazandıysa kapıyorum
MasacRE askerde, xemrexxx desen burda en cok mesaj yazan olmak icin bir anda 10larca yorum yazip giderdi
simdi post kasma kurali geldi diye artik post kasma yok
Melek desen spoi acik acik yazdiginda 3-4 kisi söylenince tartisma olurdu ve haliyle aninda 10larca mesaj yazilirdi
ben de suan fazla izlemiyorum. Bully alperuz ve serhatta olmayinca haliyle sonuc ortada ama bu sekilde daha kolay oluyor mesajlari okumak ve Hazem'de Emin gidince duruldu

@dreamy top5te ilk 3 arasinda olacak gibi

oda poyraz ve ilaydacı ikiside uzunca gitmeyeceği için isotcum başı çeker 🤪

Reactions: dreamy and Dosi

Oh be izlemiyorum da kafam rahat

------

ah ah Melek ile az kavgalar edilmedi .A kabul etmezdi bir türlü spoi yedirdigine

Neyi kabul edecektim ki zeyno edecek birşey yok vermediğim halde verdi dediniz
------

Neyi kabul edecektim ki zeyno edecek birşey yok vermediğim halde verdi dediniz

Reactions: Dosi and The_Erinch