Hepsi iyi parçalara benziyor, aldım hepsini.Üçüz adam sıkıldıkça hepsinin odasına uğrarsınbir tanesi Beşiktaşta kaleci en kötü o zengin diye ona gönül verirsinEkli dosyayı görüntüle 104252
Şuan Acun'da üstü kapalı onu diyor benceAğlıyor, üzüldüm şimdi.Eğer o kritik haftada Aleyna demeseydi bence ciddi şampiyonluk adayıydı. Yazık oldu...
Elendi berkay koş teselliyeHepsi iyi parçalara benziyor, aldım hepsini.
Mesaj sayısına baktımda sen yakında ilk 3e girersin 😱Yaver gitti
------
Acun toparlama kısmına geçti
Yarınki duruma bağlı
Gittim bile.Elendi berkay koş teselliye
Yarınki durum derken?Dün bjk li futbolcular berkaya oy istemişti bugün berkay elendi, geçen sene fatih terim Ardahan A selam yollayınca adam 1.olmuştu,. İmparator > her otorite
@DarkLegenD @xdragxx @Maskeli Fedai
------
Yarınki duruma bağlı
Aynen ondan bahsetti. Güzel konuştu.Şuan Acun'da üstü kapalı onu diyor bence
Aynen böyle sonlara kalınca bir de ucundan finali kaçırması kötü oldu. Konseyden önce umurumda değil diyordum ama hepsi bir şey kattı yarışmaya. Ağlaması da duygulandırdı.@dreamy haklı ya, bu kadar iyi anlaşılınca zevki olmuyorburuk bir veda oldu
O değilde yarın Aleyna alsın, Poyraz ve Ayşe sms'i çok harika olur ama iki kız Sms'e kalabilir.Aynen ondan bahsetti. Güzel konuştu.
Aynen böyle sonlara kalınca bir de ucundan finali kaçırması kötü oldu. Konseyden önce umurumda değil diyordum ama hepsi bir şey kattı yarışmaya. Ağlaması da duygulandırdı.
Acun'un ima ettiği neydi?O değilde yarın Aleyna alsın, Poyraz ve Ayşe sms'i çok harika olur ama iki kız Sms'e kalabilir.
Yarın yine heyecanlanacağız
Dora dururken kendi takımından Aleyna'yı söylemesi. Orda oy kaybetti zaten.Acun'un ima ettiği neydi?
Son 3 ü kim garantileyecekYarınki durum derken?
Bu hamleyi yapmasa belki de Dora'nın kazandığı arabayı kazanacaktı.Dora dururken kendi takımından Aleyna'yı söylemesi. Orda oy kaybetti zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?