'Survivor 2020'de İki Diskalifiye Daha!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
59,359
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
'Survivor 2020'de bir diskalifiye daha!

gT7E5qlxT0SKZftXCKHTUg.jpg

Yapımcılığını Acun Medya'nın, sunuculuğunu Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan'ın üstlendiği Survivor 2020'de Uğur Pektaş ve Şaziye İvegin'in ardından 'Ünlülüler' takımında bir diskalifiye daha yaşandı. Uğur Pektaş yerine yedek yarışmacı olarak gelen Erman Altıkardeş yarışmaya uyum sağlayamadığından diskalifiye edildi.

erman-altikardes-210282529145e5021eb84908.jpg

Geçtiğimiz gün 'Gönüllüler' takımında yer alan Fatma Günaydın sakatlanmıştı. Acun Ilıcalı, düzenlenen aday konseyinde sakatlığından dolayı Günaydın'ın da yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı.

basliksiz-210173253215e424f6cc98ff.jpg

• Üzücü
Reactions: Hazem and Angelica
Erman'a cidden yazık oldu... :( Yasin'in de uyarı, ihtar alması gerek.

Fatma'ya da geçmiş olsun. :( Umarım daha sakatlık yaşanmaz.

Erman için Acun hep söylediği kuralı uyguladı.
Fatma için geçmiş olsun....Sakatlıktan gittiklerinde üzücü oluyor gerçekten.

Biri sinir bozucu diğeri de performans açısından çok isteneni veremiyordu. Çok üzülmedim. Performansı iyi davranışları düzgün birileri gelir umarım.

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
İkisini de beğeniyordum, Fatma sempatikti daha fazla izlemek isterdim, Erman'a da hak verdiğim çok oldu tartışmalarda. :(

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy
İkisini de beğeniyordum, Fatma sempatikti daha fazla izlemek isterdim, Erman'a da hak verdiğim çok oldu tartışmalarda. :(

Erman'ın dobralığı hoşuma gidiyordu. 'Çat çat' söyledi yarış sonrası, bunu kimse yapmazdı. Hırsı onu yanlışa sürükledi, yenik düşürdü. :( Renkli yarışmacıydı bence.

• Üzücü
Reactions: Hazem
Ooo çok şaşırdım, Erman performansta iyi olsa da kesinlikle çok sinirliydi. Daha sakin kalabilirdi, yazık etti kendisine...

Fatma’nın varlığı yokluğu belli değildi, umarım kısa sürede iyileşir. Geçmiş olsun, yolu açık olsun.

• Beğendim
Erman, "Cemal Can" üzerinden prim kasmaya çalışan gereksiz agresiflikler gösteren biriydi. Şahsen üzülmedim.
Fatoş, çok geçmiş olsun. Üzülüyorum sakatlanmalara :(

• İlginç
Acun bir iki haftalık konuk oyuncu olarak yerleştirmiş olabilir Erhanı. Çünkü gelir gelmez insanlara durduk yerde sataşmayı başladı.

Program iyice Deniz Yıldızı dizisine döndü. Baştaki yarışmacılardan kimse kalmayacak yakında. :F

Şu Yasin de hayatda en gıcık kaptığım yarışmacı olabilir. Adam yarışmacılığı meslek edinmiş. Önce Kısmetse Olur, sonra Master Chef, şimdi Survivor. :D

Program iyice Deniz Yıldızı dizisine döndü. Baştaki yarışmacılardan kimse kalmayacak yakında. :F

Şu Yasin de hayatda en gıcık kaptığım yarışmacı olabilir. Adam yarışmacılığı meslek edinmiş. Önce Kısmetse Olur, sonra Master Chef, şimdi Survivor. :D
Masterchefdede katlanamazdım..Adam buradada karşıma çıktı.
Ama bugün gene performanlar açıklandı suratı nasıl düştü..
Çene ile biryere kadar gidecek.

• Beğendim
Reactions: Harunnn60
Bu ne ya kadroda kimse kalmadı :F Gelen gidiyor eskiden böyle miydi. İlk gün ki kadroyla finale kadar gidilirdi. Acun reyting için daha ne kadar çirkinleşeceksin acaba :A

Bu ne ya kadroda kimse kalmadı :F Gelen gidiyor eskiden böyle miydi. İlk gün ki kadroyla finale kadar gidilirdi. Acun reyting için daha ne kadar çirkinleşeceksin acaba :A
Erman zaten sonradan gelmişti, Fatma da fazla kendini gösteremedi zaten ağır kalmıştı. Önemli kayıp olmadı ikisi de asıl kadroya göre. :D

Dört yeni yarışmacı gelmesi beni sinir etti, hiç sevmiyorum bu olayı. :( Eskiden baş kadroyla ful devam edilirdi...