'Survivor 2020' Hangi Günler Yayınlanacak?

Açıkçası birçok dizi ve programa ait konu gördüm burada(adını bilmediğim dizi ve programlar) Neticede en az 5 ay ülke gündemini meşgul edecek bir programın 2020 olarak konusu açılabilir..Belki forumda seveni az ama arama motorlarında birşeyler arayıp,foruma yönlendirme açısından bence olmalı..Bu tabikide benim görüşüm..Siz eskiler daha iyi bilir.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Açıkçası birçok dizi ve programa ait konu gördüm burada(adını bilmediğim dizi ve programlar) Neticede en az 5 ay ülke gündemini meşgul edecek bir programın 2020 olarak konusu açılabilir..Belki forumda seveni az ama arama motorlarında birşeyler arayıp,foruma yönlendirme açısından bence olmalı..Bu tabikide benim görüşüm..Siz eskiler daha iyi bilir.
Her sene ayarlanıyor zaten. Yine açılacak akşama. Googlede iyi arama yapamamışsın anlaşılan :A

İstersem ben bile açarım ama önceki senelerde değişmişti oyüzden belirttim. İsteyen her bölümde konu açıyor zaten, ona lafımız yok ve garibine gidecek bir şey söylediğimi sanmıyorum. Eğer @serhatt bölüm bölüm açılır deseydi aynısını onada belirtirdim artı dün O Ses Türkiye Sampiyonluk konusunu serhat'a takıldık hemen gider açar dedik ve açınca güldük ona ama hiç alınmadı bize :D az sakinleş derim ben
Neden alınayım siz benim arkadaşlarımsınız birbirimize nazımız geçer diğerleri bilmez bunun ne demek olduğunu :A

• Harika
Birkaç hafta sonra 6 gün olur sonra da Doğduğun Ev Kaderindir düşer gibi olursa erkenden sezon finali yaptırıp 7 güne de çıkarır Acun. Ben de şapkamı çıkarırım artık beni şaşırtmadığı için. :A
Survivor'un haftaiçi 5 reytingten fazla alabileceğini mi düşünüyorsun? Survivor haftaici dekin aldigi reyting kadar bile reyting alamaz.

açılmış galiba ama aklımda niye 2018 kalmıstı, hâlâ öyle bir başlık gördüm 2019'da yorumumuzun olduğu :A
ama geçen sene seninle böyle bir muhabbet yaptığımızı hatırlıyorum. Cevap alamıyorum falan demiştin öyle devam etmiştik (b)
@serhatt 'ı da etiketliyelimde konuya senin niyetlendiğin bilinsin :A
İzleyen isimler açsın ben çekildim :A

• Güldürdün
Geçen sezonki oranlardan sonra insanın biraz burnu yanar. Haftanın 5 günü kim izleyecek bunları ya. :A

• Olmamış
Reactions: Yiğitt
@Yiğitt'in hesabını hackledin sanırım, her kim isen şimdi burayı terket ve hemen bana Yiğidomu geri getir. :A
Aşko biz forumda 2014, 2015, 2016, 2017 ve 2018 yıllarını doya doya izleyen ekibin başındayım. Forumda aktif olmam da Survivor 2014 sayesindedir. Yani Yiğit varsa Survivor var demektir. Benim doğal halim bu :bhr: :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
Survivor her zaman izlenir...Ölçümlenen evlerde diziler önde çıkar ama Somera yı takip edin... Sosyal Medyada önünü alamıcak Survivor.
Survivorun hep kitlesi vardır ve olacaktır.

Aşko biz forumda 2014, 2015, 2016, 2017 ve 2018 yıllarını doya doya izleyen ekibin başındayım. Forumda aktif olmam da Survivor 2014 sayesindedir. Yani Yiğit varsa Survivor var demektir. Benim doğal halim bu :bhr: :A
Survivor 2011-2015 arasında bende çok izliyordum ama o zaman haftada ortalama 3 gün yayınlanıyordu. O zamanın yarışmacıları farklıydı, tad alıyorduk ada yaşantısından ve dokunulmazlık oyunlarından. :A Şimdi hiçbirinden eser yok, millet sıkıldı artık. Ve program apaçık izleyenleri aptallaştıran bir format. İzlemeyelim izlettirmeyelim. Lahmacun piyasadan acilen silinmeli. :X

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
Survivor 2011-2015 arasında bende çok izliyordum ama o zaman haftada ortalama 3 gün yayınlanıyordu. O zamanın yarışmacıları farklıydı, tad alıyorduk ada yaşantısından ve dokunulmazlık oyunlarından. :A Şimdi hiçbirinden eser yok, millet sıkıldı artık. Ve program apaçık izleyenleri aptallaştıran bir format. İzlemeyelim izlettirmeyelim. Lahmacun piyasadan acilen silinmeli. :X
Survivor bu yıl da zirvede yer alacak, çatlayanlar çatlasın diyeyim ben de o zaman. :Z

• Harika
  • Olmamış
Reactions: Hazem and kerem