'Survivor 2020' Hangi Günler Yayınlanacak?

DEK'in düşeceğini hiç zannetmiyorum... Tekrarları gayet iyi gidiyor, ayrıca AB reytingi ATV'ye kafa tutuyor ve Kuruluş Osman'ı geçeceğini de düşünüyorum ben.

Ben hiç bilmiyorum ve açıkçası söz konusu Survivor olduğu için de zerre ilgilenmiyorum başkasına sorsanız daha iyi olur.
Bende ilgilenmiyorum artık ama 2017'den sonra değişti o taraftaki konu açma işi ve düzgün olunsun diye sordum yoksa bu sene izlemeyi düşünmüyorum

Konu açacağım diye bir şey mi dedim de ben "bunu yapmadan önce adminlere danış." diyorsun? Sadece fikrimi belirttim...

Reactions: Dosi
Konu açacağım diye bir şey mi dedim de ben "bunu yapmadan önce adminlere danış." diyorsun? Sadece fikrimi belirttim...
Muhakkak açarsın, editör değilmisin, Her programınkini @serhatt ile sen açıyorsunuz sonuçta. Bunu belirtmemde ne sakınca var?

Reactions: serhatt
Muhakkak açarsın, editör değilmisin, Her programınkini @serhatt ile sen açıyorsunuz sonuçta. Bunu belirtmemde ne sakınca var?

Editör olmam her dizi veya her programın konusunu açacağım anlamına gelmez ki. Burada Serhat ve benim dışımda, co-admin, moderatörler de var. Onlarda açabilir konuyu. Öyle demen garibime gitti sadece.

Editör olmam her dizi veya her programın konusunu açacağım anlamına gelmez ki. Burada Serhat ve benim dışımda, co-admin, moderatörler de var. Onlarda açabilir konuyu. Öyle demen garibime gitti sadece.
İstersem ben bile açarım ama önceki senelerde değişmişti oyüzden belirttim. İsteyen her bölümde konu açıyor zaten, ona lafımız yok ve garibine gidecek bir şey söylediğimi sanmıyorum. Eğer @serhatt bölüm bölüm açılır deseydi aynısını onada belirtirdim artı dün O Ses Türkiye Sampiyonluk konusunu serhat'a takıldık hemen gider açar dedik ve açınca güldük ona ama hiç alınmadı bize
az sakinleş derim ben

O Ses Türkiye'nin genel yorum konusu var ama Survivor'un yok, bence olması lazım veya 2020'ye özel konu olmalı. 2018 yorum konusu nasıl açılmışsa bu sene de açılmalı bence, saçma o konuya girip yorum yapmamız.

Mesela Survivor'un böyle konusu var mı ben bulamadım?

Son düzenleme:
O dönem izleyen çok diye benim de ısrarlarımla bölümü açtırmıştık ve her bölüm için ayrı konu açıyorduk. Şimdi o kadar izleyen yok sanırım, genel bir konu yeterli olur.

O dönem izleyen çok diye benim de ısrarlarımla bölümü açtırmıştık ve her bölüm için ayrı konu açıyorduk. Şimdi o kadar izleyen yok sanırım, genel bir konu yeterli olur.
aynen ve geçen sene genel konu bile açılmadı, senin açmış olduğun 2018 konusundan devam ettik. Bence yenisi yerine o başlığı direk Survivor Genel Konusu olarak değiştirisen yeterli olur 😊

Reactions: Yiğitt

2019'da açılmış.
Akşam da 2020 konusu açılır.

Reactions: Hazem and Dosi
2018-2019 ayrı olmalı, geçen yıl niye açılmamış bu arada?
Akşama 2020 konusu açılır, açarım ben.
açılmış galiba ama aklımda niye 2018 kalmıstı, hâlâ öyle bir başlık gördüm 2019'da yorumumuzun olduğu

ama geçen sene seninle böyle bir muhabbet yaptığımızı hatırlıyorum. Cevap alamıyorum falan demiştin öyle devam etmiştik

@serhatt 'ı da etiketliyelimde konuya senin niyetlendiğin bilinsin

Reactions: serhatt and Yiğitt
Bu Acun'un doyumsuzluğu beni bitiriyor ne olur yani haftada 3 gün falan yapsan

@serhatt ben de zaten, açmaz o.
Geçen yıl hiç izlemediğim için yorum konusundan haberim yok diyecektim de @Bully paylaşmış ben açmışım konuyu geçen yıl da zaten.

Geçen yıl hiç izlemediğim için yorum konusundan haberim yok diyecektim de @Bully paylaşmış ben açmışım konuyu geçen yıl da zaten.
Yalnız o başka bölüme açılmış, hatırlamamamız doğal

Survivor'un kendi forum bölümü 2018'de kalmış.

Yalnız o başka bölüme açılmış, hatırlamamamız doğal

Survivor'un kendi forum bölümü 2018'de kalmış.
Taşınmıştır o konu, zaten kendi bölümü de aktif değil oraya açmıştım ben çünkü... Yerli Dizi & TV Programları Yorum Konusu'nda kalmalı artık, kendi bölümüne gerek yok artık sanırım.

Survivor'a ilgi azaldığı için bölüm arşive kaldırılmış. Yerli Dizi ve Programlar bölümüne açarsın yine geçen seneki gibi.
Tabii eğer başka açan çıkmazsa.

Sen bile hatırlamadın açtığını, benim hatırlamamam normal
ama bölüm bölüm açma işini 2017'de noktalamıştık. Bu sene bulaşmayi düşünmüyorum yarışmaya, çabalayacağım, bak hemen 5 güne çıkmış bile
kolay gelsin size