Hazem
Favori Üye
Sercan kadar iticisi var mı abi gerçekten
Mert'ten sonra en çok şans diyen kendisiydi zamanında.
Hayır abi o sözü Barış’a diyor demedim. Kendisine yavaş diyen Barış’a hızın o kadar önemli olmadığını anlatmak istedi, sözün Elif’e olmadığı açık. Bu arada Barış da atletmiş.İsotcum manken,oyuncu falan deseydi keşkeatlet ne alaka.
Eğer lafın banaysa veya benim gibi düşünenlere ise, programın kendisi zaten Acun tarafından organize ediliyor, bunu defalarca belirttik. Nisa'nın bilerek saçmaladığını görmemek için kör olmak lazım.Nisa kazanamayınca Acun yüzünden oluyor, şaka gibi...
![]()
Acun dışarıdan talimat mı veriyorsun? Nisa resmen kazanmamak için çabaladı.@Sherlock
Eğer lafın banaysa veya benim gibi düşünenlere ise, programın kendisi zaten Acun tarafından organize ediliyor, bunu defalarca belirttik. Nisa'nın bilerek saçmaladığını görmemek için kör olmak lazım.![]()
Top üst direğe çarpıp girince estetik oluyor, bu yüzden olabilir.Cemo futbol sahası kalesine atıyor topu sanki, ufacık kale zaten niye o kadar yükseğe atıyorsun topu?![]()
Üst direkten sokunca 2 puan sayılıyor mu pekiTop üst direğe çarpıp girince estetik oluyor, bu yüzden olabilir.![]()