Gıcıklık yapmaya mı geleceksin yineBen size eşlik edeyim bugün özlemissinizdir beni
Gıcıklık yapmaya mı geleceksin yineBen size eşlik edeyim bugün özlemissinizdir beni
63. BÖLÜM (İNTERNETE ÖZEL FRAGMAN)
TV8 - TÜRKİYE'NİN EĞLENCE KANALI
TV8'in eğlenceli programları, yarışmaları ve dizileri ile keyifle TV izle. Survivor, O Ses Türkiye, Jet Sosyete, Kızım, Yemekteyiz ve Masterchef için TV8 izle.www.acunn.com
@RevaN @The_Erinch @Hachiko @alperuz @vadikızı @Sherlock @MasacRE @xemrexxx @12.Adam @Dosi @Bully
Duruma göre Mert'in özledim Aşkım'i daGıcıklık yapmaya mı geleceksin yine
Barış ın günü olacak diyorlar ve bu ödülü gönüllüler kazanacak diyorlar bakalım ne olacak
İnşAllah ya. Dönüşünü muhteşem yapacaktır Şampiyon.
Hoşt orucun bozulacak az ötede kudur. SsİnşAllah yaa heyecanla bekliyom akşamı
Kız spoiler verip durmasana sen.. twitterda hepsini engelliyorum burda sen çıkıyorsun yawBarış ın günü olacak diyorlar ve bu ödülü gönüllüler kazanacak diyorlar bakalım ne olacak
Kız spoiler verip durmasana sen.. twitterda hepsini engelliyorum burda sen çıkıyorsun yaw
Bu hafta kız-erkek dengesinden dolayı erkek elemesi olacak.
Gönüllürde Babuş en büyük aday bana göre;Ünlülerde Yunus ama Sms süzprizlere gebe olduğu için; bu hafta Parviz ayarında biride veda edebilir.
Sadece gönüllülerin kızları dokunulmaz olacak, ünlülerin kızları elenebilir.Bu hafta kız-erkek dengesinden dolayı erkek elemesi olacak.
Gönüllürde Babuş en büyük aday bana göre;Ünlülerde Yunus ama Sms süzprizlere gebe olduğu için; bu hafta Parviz ayarında biride veda edebilir.
Sadece gönüllülerin kızları dokunulmaz olacak, ünlülerin kızları elenebilir.
Aşkım, Sercan, Mert, Ersin bunlar teker teker gidecekler zamanla ve ben zevkten dört köşe olacağım.Adı güzelim dua et Aşkım bücürü elensin
Aşkım, Sercan, Mert, Ersin bunlar teker teker gidecekler zamanla ve ben zevkten dört köşe olacağım.
Mert nasıl gidiyor ya? Adam hem SMS birincisi hem üstün özelliklere sahip. Hilmicem + Turabi bile zor eler Mert Öcal Bey'i.Aşkım, Sercan, Mert, Ersin bunlar teker teker gidecekler zamanla ve ben zevkten dört köşe olacağım.