TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

• İlginç
Reactions: xemrexxx
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Nisa bu sefer ne bulmuş ağlamak için... Heee pardon kutuya tekme atmış;parmağı uff olmuş.. Olsun cemal ve yasin 2 öper;pamuklara sarar;kuzu sarması yapar birşeyi kalmaz.

Ünlülerde 2 ay tok geçti 1 haftada kendilerini Afrikadaki unutulmuş insanlar gibi ilan etmişler...
Neyse 2 gün ardından gene oyun; bakalım gizem gidince birşeyler değişti mi gönüllüerde göreceğiz..

barış oraya geçti; berkan oraya geçti; performansda geldiği dönemde sonuncu yunus bize geldi halen gönüllürden bir sıçrama bekleniyor.

izleyip; göreceğiz.

Cemal Can, Evrim için PR, Nisa için doğal dedi. Çok ayıp etti gerçekten. @dreamy @The_Erinch
@xemrexxx
ikiside doğal aslında en doğalı evrimdi.. evrim okadar iddalı konuştu ki..yenilince hırsından içine kaçacaktı... tüm verdiği tepkiler doğal; nisanında doğal..her zamanki umursamaz tavıları... ağlar diye düşündüm ben ama zaten anlat bakalımda yorgunum dedi bastı gitti.

evrimin yaptıkları insanlaın gözüne batıyor... nisa yaptığında hep doğal geliyor; çok şirin olduğu için; hemen insanlar o büyüye kapılıyor ama son 1 haftadır sosyal medayayı takip ettiğim kadarıyla insanlar nisaya karşı %50 %50.. bu şekilde -18 devam ederse... bir konseyde bir bakmışın; oda dominikde bir villadan kulaklıkla panaoramya konuk olmuş.

• Beğendim
Reactions: dreamy and Dosi