Boğazında kalsınlar inş @serhattneyse 1453 ile istanbulu fethedip melek bunağını @vadikızı solladım hadi ben sahurumu yapıp uyucam gürültü yapmayın konuda kavruklar sizi .ss @Çiğdem @alperuz @Sherlock bunları alalım merkeze biraz insanlardan uzak dursun ama eldivenle dokunun bunlara nolur nolmaz
Ekli dosyayı görüntüle 80013
Amacına ulaştın uyu da uyanama inş.neyse 1453 ile istanbulu fethedip melek bunağını @vadikızı solladım hadi ben sahurumu yapıp uyucam gürültü yapmayın konuda kavruklar sizi .ss @Çiğdem @alperuz @Sherlock bunları alalım merkeze biraz insanlardan uzak dursun ama eldivenle dokunun bunlara nolur nolmaz
Ekli dosyayı görüntüle 80013
Aynı fikirdeyim .ssBoğazında kalsınlar inş @serhatt
Herkesi öpüyorsun, iyice ortalığa döküldün arsız .ss
Cehenneme gidecekler bu yüzden .ss
Marul mu aşkım mı 😱Aramızda Aşkım'ı destekleyenler varmış @denizz19
Ne 3.kişisi be ne diyorsun
Sıralamada ve konuya en çok mesaj yazanNe 3.kişisi be ne diyorsun
Kaç gündür yokum hala geçemedin mi beniSıralamada ve konuya en çok mesaj yazan
Kes sesini ucube .ss Bu yaptıkların şarkı yarışmasında yol su olarak geri dönecek sana@serhatt zararsız @cookies dedin mi kaçıyor ayakları totosuna vura vura @alperuz a da bir çare bulmalı @xBUGRAx @Maskeli Fedai ye tasma takdığın gibi buna da mı tasma taksan
Nisa bu sefer ne bulmuş ağlamak için... Heee pardon kutuya tekme atmış;parmağı uff olmuş.. Olsun cemal ve yasin 2 öper;pamuklara sarar;kuzu sarması yapar birşeyi kalmaz.
ikiside doğal aslında en doğalı evrimdi.. evrim okadar iddalı konuştu ki..yenilince hırsından içine kaçacaktı... tüm verdiği tepkiler doğal; nisanında doğal..her zamanki umursamaz tavıları... ağlar diye düşündüm ben ama zaten anlat bakalımda yorgunum dedi bastı gitti.Cemal Can, Evrim için PR, Nisa için doğal dedi. Çok ayıp etti gerçekten. @dreamy @The_Erinch
@xemrexxx