@xemrexxx bana o tabiri kullanıyorda. Bana mı laf attin bilmek istedim😔İsim veremem... Siyasi mesaj falan denir şimdi olmaz...![]()
@xemrexxx bana o tabiri kullanıyorda. Bana mı laf attin bilmek istedim😔İsim veremem... Siyasi mesaj falan denir şimdi olmaz...![]()
Ben izlerken çekiştireceğim. Oyüzden kusura bakmaProgram yayınlanırken çekiştirmeyin bari. Zaten bir ton mesaj oluyor zor yetişiyoruz mesajlara, bir de sizinkiler girmesin arayaBöyle gündüz saatlerinde falan çekiştirin istediğiniz kadar o sorun değil
![]()
Akşam seni engelleyeyim o zaman, sonra yine açarım engeliniBen izlerken çekiştireceğim. Oyüzden kusura bakma![]()
cumartesi çekiştireceğim. Ozaman yaparsınAkşam seni engelleyeyim o zaman, sonra yine açarım engelini![]()
İsim veremem... Siyasi mesaj falan denir şimdi olmaz...![]()
Siyaset bana yakışır siz çapsızlara değil@xemrexxx bana o tabiri kullanıyorda. Bana mı laf attin bilmek istedim😔
@serhatt gibi kuduruksunuz ama terstenBoş yapmak yerine böyle güzel ve SABARSAL paylaşımlar yaparsan hep titreriz diye düşünüyorum.@MasacRE @Maskeli Fedai
@serhatt gibi kuduruksunuz ama tersten![]()
Hafta sonu gel,sen ben ve @RevaN çekiştirelim biraz Acun'u![]()
Acun’a laf söylemek için gelirim ama izlemem![]()
Ben zaten çekiştirmek için de olsa pek gelmemProgram yayınlanırken çekiştirmeyin bari. Zaten bir ton mesaj oluyor zor yetişiyoruz mesajlara, bir de sizinkiler girmesin arayaBöyle gündüz saatlerinde falan çekiştirin istediğiniz kadar o sorun değil
![]()
Niye bıraktın la yarışmayı pis hurda .ssBen zaten çekiştirmek için de olsa pek gelmem![]()