- Reaksiyon puanı
- 114,249
- Puanı
- 1,060
@xemrexxx bana o tabiri kullanıyorda. Bana mı laf attin bilmek istedim😔İsim veremem... Siyasi mesaj falan denir şimdi olmaz...
@xemrexxx bana o tabiri kullanıyorda. Bana mı laf attin bilmek istedim😔İsim veremem... Siyasi mesaj falan denir şimdi olmaz...
Ben izlerken çekiştireceğim. Oyüzden kusura bakmaProgram yayınlanırken çekiştirmeyin bari. Zaten bir ton mesaj oluyor zor yetişiyoruz mesajlara, bir de sizinkiler girmesin araya Böyle gündüz saatlerinde falan çekiştirin istediğiniz kadar o sorun değil
Akşam seni engelleyeyim o zaman, sonra yine açarım engeliniBen izlerken çekiştireceğim. Oyüzden kusura bakma
cumartesi çekiştireceğim. Ozaman yaparsın Bu akşam izlemem merak etmeAkşam seni engelleyeyim o zaman, sonra yine açarım engelini
İsim veremem... Siyasi mesaj falan denir şimdi olmaz...
Siyaset bana yakışır siz çapsızlara değil@xemrexxx bana o tabiri kullanıyorda. Bana mı laf attin bilmek istedim😔
@serhatt gibi kuduruksunuz ama terstenBoş yapmak yerine böyle güzel ve SABARSAL paylaşımlar yaparsan hep titreriz diye düşünüyorum. @MasacRE @Maskeli Fedai
@serhatt gibi kuduruksunuz ama tersten
Hafta sonu gel,sen ben ve @RevaN çekiştirelim biraz Acun'u
Acun’a laf söylemek için gelirim ama izlemem
Ben zaten çekiştirmek için de olsa pek gelmemProgram yayınlanırken çekiştirmeyin bari. Zaten bir ton mesaj oluyor zor yetişiyoruz mesajlara, bir de sizinkiler girmesin araya Böyle gündüz saatlerinde falan çekiştirin istediğiniz kadar o sorun değil
Niye bıraktın la yarışmayı pis hurda .ssBen zaten çekiştirmek için de olsa pek gelmem
Ne kadar sempatik
Ne kadar sempatik