Fark-ı benNe ara 1200 oldun be? 😱
Fark-ı benNe ara 1200 oldun be? 😱
@Sherlock ne ara yükselmiş bu kadar@vadikızı korktun mu bunak merak etme yaşına hürmeten seni yavaş sollucamama @eskici melununu yıkar geçerim
@The_Erinch e daha var birazcık
![]()
@Emre Ozansoy @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @serhatt @Çiğdem @Dosi @Özgür @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 79867
Dış mihraklara kapadım konuyu yazamazsın '@Sherlock ne ara yükselmiş bu kadaren başında olsaydı zirvede olurdu
@eskici benim gibi bırakmış yarışmayi, onu rahat geçersin
@Maskeli Fedai bu akşam benim mesaj sayımı geçer artıkaz varmış aramızda
eski ben top 3te olurdum Bu sene böyle![]()
Tiktak grubuna dahil oldun böyleceSenin dediğine geldik yine her an bırakabilir demiştin bıraktım![]()
Yok, ben senlerdir yalnız takılmana üzülüp burada meydanı sana bıraktımDış mihraklara kapadım konuyu yazamazsın '![]()
Ben tamamen bıraktım senin gibi oyunları falan da izlemiyorum@Sherlock ne ara yükselmiş bu kadaren başında olsaydı zirvede olurdu
@eskici benim gibi bırakmış yarışmayi, onu rahat geçersin
@Maskeli Fedai bu akşam benim mesaj sayımı geçer artıkaz varmış aramızda
eski ben top 3te olurdum Bu sene böyle![]()
O ne laTiktak grubuna dahil oldun böylece![]()
Nerede yanlız takıldım be çenemle herkesi toplarım benYok, ben senlerdir yalnız takılmana üzülüp burada meydanı sana bıraktım![]()
Ben sadece belki hafta sonlari izleyeceğim. Diğer günler TV açmıyorum bileBen tamamen bıraktım senin gibi oyunları falan da izlemiyorum![]()
Ah iyi, yalnızlığını hisettirmemişiz sanaNerede yanlız takıldım be çenemle herkesi toplarım ben![]()
Bu gruba giren çıkabiliyor mu
Ben hiç izlemeyeceğimBen sadece belki hafta sonlari izleyeceğim. Diğer günler TV açmıyorum biletam iftar zamanı oluyor
![]()
Demek ki ruh halin böyleydi
Adı çıkıyor kötü olarakBu gruba giren çıkabiliyor mu![]()
Arkadaşlarımla sohbetim olsun diye izleyeceğim o günlerBen hiç izlemeyeceğim![]()
Ben almıyım o zamanAdı çıkıyor kötü olarak![]()
Ben dayanamadım artık Acun yine şaçmaladıArkadaşlarımla sohbetim olsun diye izleyeceğim o günler![]()