Fark-ı benNe ara 1200 oldun be? 😱
Fark-ı benNe ara 1200 oldun be? 😱
@Sherlock ne ara yükselmiş bu kadar en başında olsaydı zirvede olurdu@vadikızı korktun mu bunak merak etme yaşına hürmeten seni yavaş sollucam ama @eskici melununu yıkar geçerim @The_Erinch e daha var birazcık @Emre Ozansoy @MasacRE @Sherlock @DarkLegenD @Maskeli Fedai @serhatt @Çiğdem @Dosi @Özgür @12.Adam
Ekli dosyayı görüntüle 79867
Dış mihraklara kapadım konuyu yazamazsın '@Sherlock ne ara yükselmiş bu kadar en başında olsaydı zirvede olurdu
@eskici benim gibi bırakmış yarışmayi, onu rahat geçersin
@Maskeli Fedai bu akşam benim mesaj sayımı geçer artık az varmış aramızda
eski ben top 3te olurdum Bu sene böyle
Tiktak grubuna dahil oldun böyleceSenin dediğine geldik yine her an bırakabilir demiştin bıraktım
Yok, ben senlerdir yalnız takılmana üzülüp burada meydanı sana bıraktımDış mihraklara kapadım konuyu yazamazsın '
Ben tamamen bıraktım senin gibi oyunları falan da izlemiyorum@Sherlock ne ara yükselmiş bu kadar en başında olsaydı zirvede olurdu
@eskici benim gibi bırakmış yarışmayi, onu rahat geçersin
@Maskeli Fedai bu akşam benim mesaj sayımı geçer artık az varmış aramızda
eski ben top 3te olurdum Bu sene böyle
O ne laTiktak grubuna dahil oldun böylece
Nerede yanlız takıldım be çenemle herkesi toplarım benYok, ben senlerdir yalnız takılmana üzülüp burada meydanı sana bıraktım
Ben sadece belki hafta sonlari izleyeceğim. Diğer günler TV açmıyorum bile tam iftar zamanı oluyorBen tamamen bıraktım senin gibi oyunları falan da izlemiyorum
Ah iyi, yalnızlığını hisettirmemişiz sanaNerede yanlız takıldım be çenemle herkesi toplarım ben
Bu gruba giren çıkabiliyor mu
Ben hiç izlemeyeceğimBen sadece belki hafta sonlari izleyeceğim. Diğer günler TV açmıyorum bile tam iftar zamanı oluyor
Demek ki ruh halin böyleydi
Adı çıkıyor kötü olarakBu gruba giren çıkabiliyor mu
Arkadaşlarımla sohbetim olsun diye izleyeceğim o günlerBen hiç izlemeyeceğim
Ben almıyım o zamanAdı çıkıyor kötü olarak
Ben dayanamadım artık Acun yine şaçmaladıArkadaşlarımla sohbetim olsun diye izleyeceğim o günler