Ben direkt Survivorda herşeyin şeffaf olduğuna inanmıyorum. Nihal Candan kendisi başvurmadı herhalde, hadi başvurdu diyelim nasıl geçti efor testini?Milletin beyin fonksiyonlarını kaplumbağa seviyesine alıp inandırdıklarını sanıyorlar.
Ben direkt Survivorda herşeyin şeffaf olduğuna inanmıyorum. Nihal Candan kendisi başvurmadı herhalde, hadi başvurdu diyelim nasıl geçti efor testini?Milletin beyin fonksiyonlarını kaplumbağa seviyesine alıp inandırdıklarını sanıyorlar.
Niye gııııı😂😂Kaybeden Yasindir beraberlik olduğuna bakmayın siz.
Aşkım 4 yol kayseride yaşamış bu akşam mantı yaptıIyy bücürmüü
Yarın Nisa reisim voleybol şov yapacak
Yarın ki bölüm tamamen boşluk doldurmaca olmuş..itelemece. Yahh neden bu fox tv yarıda kestiği benimle söyle başlatmadı ki... kafasıda çalışmıyor. birden aklıma o geldi.
Evet abla.Bugün forumundaydı cadı.
Bugün ne güzel Nisa'yı destekledin işte, bırakma sakın(yapamadı.)
Ağlamadan bitirirse helalYarın Nisa reisim voleybol şov yapacak
Aşkım 4 yol kayseride yaşamış bu akşam mantı yaptı
Bugün ne güzel Nisa'yı destekledin işte, bırakma sakın
Twitterdan yazdım ben . Haziranda dönecez diyorlardı aslında bu ay başlatacaklardı. ortada sadece survivor varken çarşamba perşembe koyardı survivorun en zayıf günlerinin karşısına mis gibi izlenirdiŞevval Sam, Eda Ece'nin konuk olduğu bölümler şimdi yayınlansa coşmuştu program.
Senden iyi yapmış mıdıradaşın söyledi bücüre bak sen bee
TV Filmi yayınlamak yerine onu koysa cidden Çarşamba ve Perşembe Survivor'ı bırakıp onu izlerdim ben.Twitterdan yazdım ben . Haziranda dönecez diyorlardı aslında bu ay başlatacaklardı. ortada sadece survivor varken çarşamba perşembe koyardı survivorun en zayıf günlerinin karşısına mis gibi izlenirdi
Acun'un kafasına kafasına vuracak topları, patronu ağlatacak reisimAğlamadan bitirirse helal
İnşallahAcun'un kafasına kafasına vuracak topları, patronu ağlatacak reisim
Belli zaten, vardı senin düşündüğün bir şeylerBugün başka bir şey için yaptım onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?