TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Ben direkt Survivorda herşeyin şeffaf olduğuna inanmıyorum. Nihal Candan kendisi başvurmadı herhalde, hadi başvurdu diyelim nasıl geçti efor testini? :F Milletin beyin fonksiyonlarını kaplumbağa seviyesine alıp inandırdıklarını sanıyorlar. :F

:F Acunun saçmalıkları işte ya moda yarışmasında izlendi ya Bahar o yüzden davet etmişti

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and DR
Yarın ki bölüm tamamen boşluk doldurmaca olmuş..itelemece. Yahh neden bu fox tv yarıda kestiği benimle söyle başlatmadı ki... kafasıda çalışmıyor. birden aklıma o geldi.

Şevval Sam, Eda Ece'nin konuk olduğu bölümler şimdi yayınlansa coşmuştu program. :Z

• Harika
Reactions: The_Erinch
Şevval Sam, Eda Ece'nin konuk olduğu bölümler şimdi yayınlansa coşmuştu program. :Z
Twitterdan yazdım ben . Haziranda dönecez diyorlardı aslında bu ay başlatacaklardı. ortada sadece survivor varken çarşamba perşembe koyardı survivorun en zayıf günlerinin karşısına mis gibi izlenirdi

• Beğendim
Reactions: Angelica
Twitterdan yazdım ben . Haziranda dönecez diyorlardı aslında bu ay başlatacaklardı. ortada sadece survivor varken çarşamba perşembe koyardı survivorun en zayıf günlerinin karşısına mis gibi izlenirdi
TV Filmi yayınlamak yerine onu koysa cidden Çarşamba ve Perşembe Survivor'ı bırakıp onu izlerdim ben.