Keşke Nisa elenseydi
Beklemediğim yerden aldım darbeyi, paramparçayım...
Keşke Nisa elenseydi
ne gibi gıızzzz
dün burada ne işin var dediğ ibarış teselli ediyordıu karizması yerle bir
Siz şimdi dil çıkarmaya devam edin, Nisa reisim teker teker ünlüleri eleyince göreceğim ben sizi
deniz maruluna önce 1 verdişm sonra puanımı 4 yaptım bu sayede seni 1 puanla geçti veeee sen finale kalamadın kudur ağla zırla fark-ı ben @Çiğdem @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @Forumdash
bu isveçliler hep böyle korkunca rrrrrr yapıyorlarİsveçten bir adamı getirmişler türk corona diye ama değil diyorlar kızı konuşmuş babamı hastaneye almıyorlar diye sonra dava açılmış bu aileye kızda ifade dğeiştirmiş babam kendi yatmadı demiş
Reisim benim karizmanın öz kızı.
aycan ıma selam gönderen pisss mahluğpu gördüm .ss
bu isveçliler hep böyle korkunca rrrrrr yapıyorlar
deniz maruluna önce 1 verdişm sonra puanımı 4 yaptım bu sayede seni 1 puanla geçti veeee sen finale kalamadın kudur ağla zırla fark-ı ben @Çiğdem @Dosi @vadikızı @xBUGRAx @Forumdash
doğru kocasına yani sana da itaatsizlik ediyordu dimi edepsizÖcümü almişsin Ben de buna kıyak geçtim @serhatt
Aferin akıllı ol .ssÖcümü almişsin Ben de buna kıyak geçtim @serhatt
Çocuk yarışmacı istemiyorum. seyir zevkimi bozuyor...Beklemediğim yerden aldım darbeyi, paramparçayım...
Şerlok beyciğim biz burada antilere, Nisa reisim de orada rakiplerine hadlerini bildirmeye devam edeceğizUtku beyciğime bak... Vurma öldüler dedikçe vurmaya devam etmiş.
Yorumuna Aşkım'ı da dahil ediyor msn?Çocuk yarışmacı istemiyorum. seyir zevkimi bozuyor...
Hayır.Yorumuna Aşkım'ı da dahil ediyor msn?