Kendini şef zannediyor 😱
Şef zaten kendisi..
Ünlüler'in şefi.
Kendini şef zannediyor 😱
Şef zaten kendisi..
@Bully üzüyorum seni ama napayım işte ; zeki adam ama sevmiyorum be ama totale bakarsak ne kadar sayı alırsa okadar iyi. özünde herşey ünlüler içinŞu mert yerine elif gelmeli artık.
elif en büyük hatası parvizi göndermedeki işbirliği oldu onun dışında hatasız ilerliyor.
Ersin'in dibe vurmasını sağladı kendisi Korkulur bu Mert'ten 😱
Ahhh yaaa Mehmet Şef 😎61. BÖLÜM FRAGMANI
@The_Erinch @vadikızı @Hachiko@Dosi @mesmeso61 @dreamy @Sherlock @MasacRE @Bully @xemrexxx ki @Maskeli Fedai @12.Adam @RevaN @DarkLegenD @alperuz
Mert EFSANE. Bu adam olmasa Ünlüler biter, yiter, gider. Kendisini izlemekten çoook keyif alıyorum.61. BÖLÜM FRAGMANI
@The_Erinch @vadikızı @Hachiko@Dosi @mesmeso61 @dreamy @Sherlock @MasacRE @Bully @xemrexxx ki @Maskeli Fedai @12.Adam @RevaN @DarkLegenD @alperuz
Güncel mesaj sayıları. @The_Erinch
@vadikızı maşAllah 100 mesaj atmış bugün. Umarım forumunu korursun abla.
Oyun kazanamayan şef mi 😱 Vallahi yazık bu ünlülere çok üzülüyorum benŞef zaten kendisi..
Ünlüler'in şefi.
Bak gör şimdi nasıl 2000 oluyorum iyi izle
Gönüllüler'in ilk dördü Şampiyonlar Ligi gibi. Berkan en fazla Yasin'i geçebilir.Ersincim hiç kimse yancıya oy vermez. Halk seni o kadar destekledi ama sen Mertin yancısı olarak kendini gözden düşürdün. Kendi kuyunu kezdin kazdın ve Merti zirveye sen taşıdın.
Berkanı bir türlü halk kabullenmiyor. Adam SMS'te bir türlü üst sıraları göremiyor.
Ersincim hiç kimse yancıya oy vermez. Halk seni o kadar destekledi ama sen Mertin yancısı olarak kendini gözden düşürdün. Kendi kuyunu kezdin kazdın ve Merti zirveye sen taşıdın.
Berkanı bir türlü halk kabullenmiyor. Adam SMS'te bir türlü üst sıraları göremiyor.