TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

Şu mert yerine elif gelmeli artık.

elif en büyük hatası parvizi göndermedeki işbirliği oldu onun dışında hatasız ilerliyor.
@Bully üzüyorum seni ama napayım işte ; zeki adam ama sevmiyorum be ama totale bakarsak ne kadar sayı alırsa okadar iyi. özünde herşey ünlüler için :oley:

• Harika
Reactions: Bully
Voleybolda topa vuramıyordu. Orada yancısı Ersin'e diyor ben çok iyi voleybol oynuyorum diye Ersin de garibim onaylıyor onu :A Şimdi de kendisini şef zannetmesi şaşırtmadı o yüzden, muhtemelen o konuda da voleyboldaki kadar başarılıdır :A @alperuz @Bully
Ersin'in dibe vurmasını sağladı kendisi :A Korkulur bu Mert'ten 😱

Ersincim hiç kimse yancıya oy vermez. Halk seni o kadar destekledi ama sen Mertin yancısı olarak kendini gözden düşürdün. Kendi kuyunu kezdin kazdın ve Merti zirveye sen taşıdın.

Berkanı bir türlü halk kabullenmiyor. Adam SMS'te bir türlü üst sıraları göremiyor. :D

• Harika
Reactions: Angelica
Güncel mesaj sayıları. :A @The_Erinch

@vadikızı maşAllah 100 mesaj atmış bugün. :A Umarım forumunu korursun abla. :F

H8qXjz.jpg

Güncel mesaj sayıları. :A

@The_Erinch 2000 olmadı bir... :F

MpyQoE.jpg

Ersincim hiç kimse yancıya oy vermez. Halk seni o kadar destekledi ama sen Mertin yancısı olarak kendini gözden düşürdün. Kendi kuyunu kezdin kazdın ve Merti zirveye sen taşıdın.

Berkanı bir türlü halk kabullenmiyor. Adam SMS'te bir türlü üst sıraları göremiyor. :D
Gönüllüler'in ilk dördü Şampiyonlar Ligi gibi. Berkan en fazla Yasin'i geçebilir.

Bunu anlayımda kendimi düzelteyim de demez şimdi :D

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
172,190
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961