Haklısın canım. Sen ve Emre Ozansoy daha objektiv izliyorsun. Biz diğerleri tarafli olduğumuzdan yanlış izlemekteyizİzlediğime göre yorumluyorum ben arkasında ne var biliyormuyuz
Haklısın canım. Sen ve Emre Ozansoy daha objektiv izliyorsun. Biz diğerleri tarafli olduğumuzdan yanlış izlemekteyizİzlediğime göre yorumluyorum ben arkasında ne var biliyormuyuz
Öylesine yoldan geçerken uğradım ama kaldim buradaOrtağım hoş geldin bu arada.@Dosi
Haklısın canım. Sen ve Emre Ozansoy daha objektiv izliyorsun. Biz diğerleri tarafli olduğumuzdan yanlış izlemekteyiz
Öylesine yoldan geçerken uğradım ama kaldim buradaher geldiğimde herşey aynı burada
Yasin kesin kendi tembihlemiştir. Beni yazın, halk tehlikede olduğumu görüp oy göndersin gelecek haftalarda. Çünkü o sinsilikte birisi kendisi.3 Gizem, 2 Yasin, 1 Barış... 😱
Yasin kesin kendi tembihlemiştir. Beni yazın, halk tehlikede olduğumu görüp oy göndersin. Çünkü o sinsilikte birisi kendisi.
Öyle davranıyorsun 😊
Dondurma...Hiç şaşmıyor hiç.Dondurma seven çok insan var malum.
Yunus Emre 😱 Gizem hariç diğer herkes çoktan gitmiş isimlerBabaannem gibisin Gizem? Hani insanda biraz utanma olsa çok iyi olur diyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 79453
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?