The_Erinch
Favori Üye
Yorum Fav10 da yapılır diye yazıda açardınHakan sevilmez mi abi?
Şu olaylar olmasa panormaya gidecektim izleyici olarak.![]()
Yorum Fav10 da yapılır diye yazıda açardınHakan sevilmez mi abi?
Şu olaylar olmasa panormaya gidecektim izleyici olarak.![]()
Kesin yaşanır bu.Sofrada döverler onu![]()
o kadar fazla üst perdeden yorumu kaldıracak profiller yok o yarışmada..kesin kafasına bir tuzluk yerdiKesin yaşanır bu.![]()
Patates işte nolacak.o kadar fazla üst perdeden yorumu kaldıracak profiller yok o yarışmada..kesin kafasına bir tuzluk yerdi![]()
![]()
Yorum Fav10 da yapılır diye yazıda açardın![]()
Kendi panoramızı yapmalıyız emreBurada biz Panorma'dan daha iyi yorumluyoruz.![]()
Yanlarında Semih'te olmalı. Dördüncü bir isme gerek yok. Zaten olursa beyni yanabilir.Mert ve Hakanın sunduğu bir Panorama izlenir. Ama beyin hücresi normalden az olanlar sadece tren vagonlarını sayar.
@Emre Ozansoy @mesmeso61 @Dosi @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @Hachiko @alperuz
Türk izleyicisi bu kadarını kaldıramaz abi.Yanlarında Semih'te olmalı. Dördüncü bir isme gerek yok. Zaten olursa beyni yanabilir.
@Maskeli Fedai @MasacRE @eskici @Sherlock @DarkLegenD @Forumdash @S.G.A.T. Çekilişe katılmış ne diyorsun
Onlardan herşey beklenir@Maskeli Fedai @MasacRE @eskici @Sherlock @DarkLegenD @Forumdash @S.G.A.T. Çekilişe katılmış ne diyorsun
Kesinlikle
Twitter kullanmıyorum .ss
Damla ismiyle kullanınca serhat olarak kullanmıyor oluyorsun işteTwitter kullanmıyorum .ss
Heyatım twitter da en az 500 erkek bununla yataktaki videolarını paylaştı o yüzden giremiyor herkes tanıyor bu edepsizi
MakbuşEkli dosyayı görüntüle 79351
Şuan Hayatında Asıl Survivor Yaşayan Bu Yarışmacıyı Hatırladınız mı ?
@Emre Ozansoy sen hızlı haber takip ediyorsun hemen cevap verme.
@Hachiko @vadikızı @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @eskici @Dosi @Sherlock @xemrexxx