Emre Ozansoy
Moderatör
Kim bu gııı😱Ekli dosyayı görüntüle 79351
Şuan Hayatında Asıl Survivor Yaşayan Bu Yarışmacıyı Hatırladınız mı ?
@Emre Ozansoy sen hızlı haber takip ediyorsun hemen cevap verme.
@Hachiko @vadikızı @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @eskici @Dosi @Sherlock @xemrexxx
Açıkçası çok yoğunda twitter gündemi. Ben sabaga kadar survivor2020 tag 1. sırada gördüm.
Bu kim, gözleri güzelmiş.Ekli dosyayı görüntüle 79351
Şuan Hayatında Asıl Survivor Yaşayan Bu Yarışmacıyı Hatırladınız mı ?
@Emre Ozansoy sen hızlı haber takip ediyorsun hemen cevap verme.
@Hachiko @vadikızı @Bully @Maskeli Fedai @MasacRE @eskici @Dosi @Sherlock @xemrexxx
Açıkçası çok yoğunda twitter gündemi. Ben sabaga kadar survivor2020 tag 1. sırada gördüm.
Sanırım televizyon ratinglerinin rakama yansımayan bir tarafıda burda gizli. Tüm gençler başta olmak üzere ciddi şekilde Survivor izliyor; en büyük nedeni Sosyal Medya etkileşimine son derece açık karakterler var. Farkettiyseniz Acunda bu gücü çok iyi kullanıyor sürekli İnstagramdan bashediyor.
Dizilere bekliyoruz artık.Acun Medya'nın kadrolu çalışanı artık.
Arka Sokaklar'a dönebilir, açık bıraktılar sonunu.Dizilere bekliyoruz artık.
Yeni dizilere bekliyoruz, osmanlı dizilere yakışır Mert'imizArka Sokaklar'a dönebilir, açık bıraktılar sonunu.
Yeni dizilere bekliyoruz, osmanlı dizilere yakışır Mert'imiz
Uzun saçlı zaten, çok yakışırKuruluş: Osman'a Ertuğrul olarak gelsin.
Mert ve Hakanın sunduğu bir Panorama izlenir. Ama beyin hücresi normalden az olanlar sadece tren vagonlarını sayar.
@Emre Ozansoy @mesmeso61 @Dosi @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @Hachiko @alperuz
Hakanı hiçbir yarışmasında desteklemedm ama strajedi ve zeka ondan sorulur. Bu açıdan seviyorum.Hakan Reis'in olduğu her program izlenir abi.
Hakan'ı şutlasınlar artık, her yerden çıkıyor. Yemekteyiz sunsun biraz.Mert ve Hakanın sunduğu bir Panorama izlenir. Ama beyin hücresi normalden az olanlar sadece tren vagonlarını sayar.
@Emre Ozansoy @mesmeso61 @Dosi @Bully @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock @Hachiko @alperuz
Hakanı hiçbir yarışmasında desteklemedm ama strajedi ve zeka ondan sorulur. Bu açıdan seviyorum.
Sofrada döverler onuHakan'ı şutlasınlar artık, her yerden çıkıyor. Yemekteyiz sunsun biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?