İzlemiyordumsen bide sonradan geldin ne işin vardıysa artık![]()
İzlemiyordumsen bide sonradan geldin ne işin vardıysa artık![]()
duş alırkende kullandığını söylüyorlar 🤪Önümde TV açık, bir elimde telefon bir elimde laptop var abi.![]()
Birce niye hiç destek Tweeti atmıyore.ssVücut iyi de yüzünü beğenmiyorum.Kuzenini de sevmem. (Birce)
![]()
Pis kenafir gözlü @xemrexxx .ss@xemrexxx 'nin niye çenesinin düştüğünü biliyorum, bazinga mesajları sildirince paçalar tutuştu ve eski rakamina ulaşmak için hepinizden yararlanmakta artı boş mesajlar yazmakta@Maskeli Fedai @Sherlock @alperuz @Özgür @eskici @serhatt @vadikızı @The_Erinch
Nedense mesajlarin silinince gaza bastınTatlım kaç yıldır zirvedeyim peşindeki deniz marulu ve Çiğdem karadulu da bu konuda bana tehlike değil niye gaza basayım![]()
duş alırkende kullandığını söylüyorlar 🤪
Kork benden benceBu @xemrexxx koca çenesiyle hepimizi geçer abi, hemen yanımda bitmiş geveze herif![]()
Can'ı sevmiyor musun 😳 Hiç yakışmadı hiç...Ardahan, Yasin, Cemal Can ile yarıştığında destekliyorum.![]()
Sonunda @xemrexxx in foyası çıktı ortaya yaşa sen @Dosi@xemrexxx 'nin niye çenesinin düştüğünü biliyorum, bazinga mesajları sildirince paçalar tutuştu ve eski rakamina ulaşmak için hepinizden yararlanmakta artı boş mesajlar yazmakta@Maskeli Fedai @Sherlock @alperuz @Özgür @eskici @serhatt @vadikızı @The_Erinch
Boş yapmakta onun üzerine yok zaten@xemrexxx 'nin niye çenesinin düştüğünü biliyorum, bazinga mesajları sildirince paçalar tutuştu ve eski rakamina ulaşmak için hepinizden yararlanmakta artı boş mesajlar yazmakta@Maskeli Fedai @Sherlock @alperuz @Özgür @eskici @serhatt @vadikızı @The_Erinch
İzlemiyordum![]()
@Emre Ozansoy D B S O Harfide varmış aycanın yazdığıne çkar bundan
Home office çalışmaya başlayınca diyelimNedense mesajlarin silinince gaza bastın![]()
![]()
Aycan'dan her şeyi beklerim.Televizyoncu, sunucu, voleybolcu, hentbolcu, ayak tenisçi, yapımcı, patron, dedektif Acun Ilıcalı'yı izlemeden bir şey demek doğru olmaz abla.
![]()
Teveccühün tatlımBoş yapmakta onun üzerine yok zaten@xemrexxx
Dişi Sherlock olmak bunu gerektirir 😎 @Sherlock