The_Erinch
Favori Üye
Kız çeneyi sevmek için kadınmı olmak lazım ilahi sen.Kadınlar çeneyi sever abi ondan
Kız çeneyi sevmek için kadınmı olmak lazım ilahi sen.Kadınlar çeneyi sever abi ondan
Ben de az yazdımBugün az yazdım yazsam @eskici yusufu geçiyormuşum
olm sen ayarı kaçmış robot gibisin seninde ayarlarını korece yapacam 🤪Olsun, ben de 2.8K mesaj atmışım.Nazar değmesin. 🧿
Ben de az yazdım
olm sen ayarı kaçmış robot gibisin seninde ayarlarını korece yapacam 🤪
Kız çeneyi sevmek için kadınmı olmak lazım ilahi sen.
çok fena birşey.. @Emre Ozansoy gibi sanırım emzik gibi ya telefonla yaşıyorlar yada gövdelerinde klavye ekliBu @xemrexxx koca çenesiyle hepimizi geçer abi, hemen yanımda bitmiş geveze herif
çok fena birşey.. @Emre Ozansoy gibi sanırım emzik gibi ya telefonla yaşıyorlar yada gövdelerinde klavye ekli
Mert Öcal bu kadar hafife alınacak bir adam değil.Aynen öyle Utku beyciğim.Bu işleri tam beceremiyor, oyunlarda zaten kötü.Hakan reisimin yüzmedeki becerisi > Mert'in toplamı.
@xemrexxx 'nin niye çenesinin düştüğünü biliyorum, bazinga mesajları sildirince paçalar tutuştu ve eski rakamina ulaşmak için hepinizden yararlanmakta artı boş mesajlar yazmaktaBu @xemrexxx koca çenesiyle hepimizi geçer abi, hemen yanımda bitmiş geveze
Totosu açık uyumuş@xemrexxx ne diyor bu
Vücut iyi de yüzünü beğenmiyorum.
Hiç yakıştıramadım sana, gözüm görmesin seniArka Sokaklar'da sevmiştim bunu.Ama burada itici.
@xemrexxx 'nin niye çenesinin düştüğünü biliyorum, bazinga mesajları sildirince paçalar tutuştu ve eski rakamina ulaşmak için hepinizden yararlanmakta artı boş mesajlar yazmakta@Maskeli Fedai @Sherlock @alperuz @Özgür @eskici @serhatt @vadikızı @The_Erinch
Tatlım kaç yıldır zirvedeyim peşindeki deniz marulu ve Çiğdem karadulu da bu konuda bana tehlike değil niye gaza basayım@xemrexxx 'nin niye çenesinin düştüğünü biliyorum, bazinga mesajları sildirince paçalar tutuştu ve eski rakamina ulaşmak için hepinizden yararlanmakta artı boş mesajlar yazmakta@Maskeli Fedai @Sherlock @alperuz @Özgür @eskici @serhatt @vadikızı @The_Erinch
Hiç yakıştıramadım sana, gözüm görmesin seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?