TV8 Survivor 2020 - Genel Yorum ve Sohbet Konusu

İrem gitti...hayırlısı olsun ne diyelim. Şimdi haber kanallarına dönelim bakalım sağlık bakanı ne diyecek.
@hayret bi şey yorumuna cevap verecem ama şimdi bir haberlere bakacağpım.

• Beğendim
Reactions: hayret bi şey
Eve akşam geldiğim için sonradan seyrediyorum.

Bu oyun gerçekten ünlülerin hakkıydı. Sonra Ersin nasıl kaçırdı hala şaşkınım.

Böyle olunca acaba son oyun oynanyıyor da Acun heyecan olsun diye 9-9 gibi mi gösteriyor diye düşünmeden edemiyorum. :D

Eve akşam geldiğim için sonradan seyrediyorum.

Bu oyun gerçekten ünlülerin hakkıydı. Sonra Ersin nasıl kaçırdı hala şaşkınım.

Böyle olunca acaba son oyun oynanyıyor da Acun heyecan olsun diye 9-9 gibi mi gösteriyor diye düşünmeden edemiyorum. :D
Ne demek istedigini anlayamadim burada.

Beni akşam tek üzen olay...
Acun Ilıcanın Ersine söyleyebilmek için yem atıp,attığı yemi kendi yuttuğu andır.

Bu arada sms sıralamasında Elifin okadar düşmesi...Adeta Aycanla yer değiştirmiş...İlginç.

Beni akşam tek üzen olay...
Acun Ilıcanın Ersine söyleyebilmek için yem atıp,attığı yemi kendi yuttuğu andır.

Bu arada sms sıralamasında Elifin okadar düşmesi...Adeta Aycanla yer değiştirmiş...İlginç.
Elif'i zaten yazmazlar diye düşünmüştür herkes o yüzden oy atmamıştır. Büyük SMS'te en fazla oy alan isimlerden olacaktır.

Adada gruplaşmalar hala başlamadı şaşırtıcı. Bi Derya Can,Erman hareketlenmişti, sonra bitti bakalım ilerde neler olacak? :X

Eğer Dominikde ilk vaka çıkarsa bilinki taşıyıcı Acundur..
Artık uçuşta yok...Aktarmalı ülkelerde kapandı...Napacak merak ediyorum.Kendi uçağı yada jeti ile mi sürekli gitgel yapacak...Yarışmacılar nasıl gelip-gidecek..yeniler..eskiler..
Bunlar biryerden sonra işgillenmezmi..
Çok acayip bir durum @Hachiko @Emre Ozansoy @hayret bi şey @RevaN

Eğer Dominikde ilk vaka çıkarsa bilinki taşıyıcı Acundur..
Artık uçuşta yok...Aktarmalı ülkelerde kapandı...Napacak merak ediyorum.Kendi uçağı yada jeti ile mi sürekli gitgel yapacak...Yarışmacılar nasıl gelip-gidecek..yeniler..eskiler..
Bunlar biryerden sonra işgillenmezmi..
Çok acayip bir durum @Hachiko @Emre Ozansoy @hayret bi şey @RevaN
2-3 hafta elenenleri orada bir otelde konaklar, durumu açıklar. 2-3 hafta geç gelirler. Zaten 2-3 hafta sonra bitecek bu sohbetler. :)