Irmak Atuk olabilir mi?Şimi aklıma gelmiyor ama bir manken vardi, İrmak'ti galiba, o bile berbat performansla gelmişti All Star'a .Nedense o geldi aklıma şimdi bu yorumu okuyunca
yani Barış çok Sms aldiysa o kısımdna dolayi gelebilir
Irmak Atuk olabilir mi?Şimi aklıma gelmiyor ama bir manken vardi, İrmak'ti galiba, o bile berbat performansla gelmişti All Star'a .Nedense o geldi aklıma şimdi bu yorumu okuyunca
yani Barış çok Sms aldiysa o kısımdna dolayi gelebilir
Hakettikleri oYasini göndeririz onlara
Boş yapma
evet oIrmak Atuk olabilir mi?
Irmak Atuk all starda yarışmadı kievet o
şuraya tıklasana aklıma geldi, bir mesajina cevap vermiştim ama görmemiştin. bir sorunu cevaplamiştim😊
Performansi kötü olan biri ikinci kez katilmıstı. Hatta Acun, sakin saygıli biri diye getirtik demişti. İsim yok aklimda pekIrmak Atuk all starda yarışmadı ki
Hiç hatırlamıyorum öyle biriniPerformansi kötü olan biri ikinci kez katilmıstı. Hatta Acun, sakin saygıli biri diye getirtik demişti. İsim yok aklimda pek
araştırayimHiç hatırlamıyorum öyle birini
Bulursan bana da söyle merak ettimaraştırayim
Küfür içeriyor dikkat et uyarı veya ban yemeyesin.Gizem bugün oyun kazanmış. @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @vadikızı @Dosi @eskici @The_Erinch @alperuz Çatlasın @xemrexxx
Gizem bugün oyun kazanmış. @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @vadikızı @Dosi @eskici @The_Erinch @alperuz Çatlasın @xemrexxx