Irmak Atuk olabilir mi?Şimi aklıma gelmiyor ama bir manken vardi, İrmak'ti galiba, o bile berbat performansla gelmişti All Star'a .Nedense o geldi aklıma şimdi bu yorumu okuyunca
yani Barış çok Sms aldiysa o kısımdna dolayi gelebilir![]()
Irmak Atuk olabilir mi?Şimi aklıma gelmiyor ama bir manken vardi, İrmak'ti galiba, o bile berbat performansla gelmişti All Star'a .Nedense o geldi aklıma şimdi bu yorumu okuyunca
yani Barış çok Sms aldiysa o kısımdna dolayi gelebilir![]()
Hakettikleri o![]()
Yasini göndeririz onlara
Boş yapma
evet oIrmak Atuk olabilir mi?![]()
![]()
Irmak Atuk all starda yarışmadı kievet o
şuraya tıklasana aklıma geldi, bir mesajina cevap vermiştim ama görmemiştin. bir sorunu cevaplamiştim😊
Performansi kötü olan biri ikinci kez katilmıstı. Hatta Acun, sakin saygıli biri diye getirtik demişti. İsim yok aklimda pekIrmak Atuk all starda yarışmadı ki![]()
Hiç hatırlamıyorum öyle biriniPerformansi kötü olan biri ikinci kez katilmıstı. Hatta Acun, sakin saygıli biri diye getirtik demişti. İsim yok aklimda pek![]()
araştırayimHiç hatırlamıyorum öyle birini![]()
Bulursan bana da söyle merak ettimaraştırayim![]()
Küfür içeriyor dikkat et uyarı veya ban yemeyesin.Gizem bugün oyun kazanmış.![]()
@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @vadikızı @Dosi @eskici @The_Erinch @alperuz Çatlasın @xemrexxx
Gizem bugün oyun kazanmış.![]()
@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai @vadikızı @Dosi @eskici @The_Erinch @alperuz Çatlasın @xemrexxx