Emre Ozansoy
Moderatör
Sefiller
Süper uymuş![]()
Şu Mertin o düşücek yok o bu şöyle demesinden bıktım usandım yaaa
Fragmanı izlemedim. Bakti Nisa ve Sercan reyting getirdi, şimdide buradan yürümekte
Klasik Mert cümleleri abla.![]()
İstemem yan cebime koy misali Zeynepcim.Fragmanı izlemedim. Bakti Nisa ve Sercan reyting getirdi, şimdide buradan yürümektesorsan bu tarz şeylere yer vermiyorlar prim yapmıyorlar
@The_Erinch
Anlat Bakalım’ı yine ünlüler kazanmışben izlemeye başladığımdan beri gönüllülerin kazandığını görmedim
hiç kazandıkları oldu mu önceden @Emre Ozansoy
![]()
1 kere hatırlıyorum sanırım @Emre Ozansoy emrenin dişleri çıkıyordu dahaAnlat Bakalım’ı yine ünlüler kazanmışben izlemeye başladığımdan beri gönüllülerin kazandığını görmedim
![]()
Aşkım varken orada . Kıza L de; Leblebi diyor; anlatırkende nasıl ciddi.. sercanı dövecekdi neredeyse..fenaaaaAnlat Bakalım’ı yine ünlüler kazanmışben izlemeye başladığımdan beri gönüllülerin kazandığını görmedim
![]()
Çok kazanmışlarEvet, kazandılar 1 ya da 2 kere.![]()
Aşkım baya iyi oynuyor o oyunu evetAşkım varken orada . Kıza L de; Leblebi diyor; anlatırkende nasıl ciddi.. sercanı dövecekdi neredeyse..fenaaaa![]()
Çok kazanmışlar![]()
+10 gene rahat alır bu akşam.
Bu oyunun ödülleri de iyi oluyor kazansalar doyarlar en azındanÖnemli olan parkurda kazanmaları.... (Parkurda da kazanamadılar...)![]()